Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης να υποβάλει την ιστοσελίδα e-mail απορροφητήρα

Διαφημιστείτε στο blog

Blog Ζώντας τη ζωή

Σχετικά με το blog - Το blog Ζώντας τη ζωή δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2009 και είναι ήδη γνωστό και συζητιέται στην ευρύτερη περιοχή Victoria και τη Βραζιλία. Είναι η σημαντικότερη από τις blogs που μιλούν για τον κόσμο του κρασιού.

Enoeventos Site: Χαρακτηρίστηκε το 2011 κατέλαβαν τη δεύτερη στη Βραζιλία (Ποιος είναι ποιος) >>>

Ο κύριος στόχος του blog είναι η Food & Wine, αλλά υπάρχουν και ταξίδια συμβουλές, εκδηλώσεις, προωθητικές ενέργειες κλπ. ... Ενημέρωση με καθημερινή συχνότητα, το blog έχει αποδειχθεί πρωτοπόρος και τη μόχλευση των πωλήσεων, σύμφωνα με την ανατροφοδότηση που έλαβε από τη βιομηχανία.

Σχετικά με την πρόσβαση - ο αριθμός των συμπτώσεων το blog έχει μεγαλώσει πολύ και με σταθερότητα, με κορυφές πάνω από 2.000 χτυπήματα σε μια μέρα. Ήταν λίγους μήνες ότι ο μέσος όρος εργάσιμες ημέρες παρέμεινε πάνω από 1000 καθημερινά χτυπήματα "μοναδικό".

Social Media: Το blog είναι τώρα ενσωματωμένο με όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου έχει ήδη περισσότερα από 6.000 πάθος για τον κόσμο του κρασιού και της γαστρονομίας.

Twitter: ! https://twitter.com/ # / tavaresgonalves

Facebook:

Instagram:

Διαφήμιση

Ως συνημμένη εικόνα, υπάρχουν διάφορα μεγέθη και τις θέσεις για τις διαφημίσεις, και η τιμή κυμαίνεται σύμφωνα με αυτούς. Η προκήρυξη μπορεί επίσης να περιέχει ένα σύνδεσμο που σας κατευθύνει στην ιστοσελίδα του διαφημιστή χωρίς επιπλέον κόστος. Την ενίσχυση της μάρκας σας με ένα ιδιαίτερα στοχευμένο κοινό.

Τιμολογήσεις (ΜΗΝΙΑΙΑ):

Banner TOP - Test Blog - 400 x 85 = 650.00 (τουλάχιστον 6 μήνες)

Side Banner - 170 x 260 = 450.00 (τουλάχιστον 6 μήνες)

* Για την εισαγωγή της διαφήμισης, ο πελάτης πρέπει να παρέχει τον τύπο jpg αρχείο εικόνας.

Sylvester Tavares Gonçalves