search engine optimization paraqesë website nxjerrës email

Harvest Tabela

Në përgjithësi - për të prodhuesve të mirë - janë verëra kryesisht të mëdha që janë të ndikuara nga efektet e stinëve (dhe në përgjithësi, nuk janë të prodhuara në vitet e vështira, përmirësimin e cilësisë së verërave të tjera të shtëpisë), ndërsa të tjerët kanë tendencë që të ketë cilësi më të qëndrueshme.
Për verërat e përditshme të prodhuara nga prodhuesit e mira, kulture nuk është aq e rëndësishme. Për prodhuesit e cilësisë më të ulët, megjithatë, kulturat më të vështira të kenë një ndikim negativ.

26

Grafik Vintage

Në vintages të mëdha, verërat janë më të shumtë në dhe duhet më shumë kohë për të pjekur. Për të qenë i dehur i ri, verërat e rendimenteve të ulëta janë shpesh më të përshtatshme. Me sens të përbashkët dhe të zbulimit, të lashtat tavolina janë
udhëzon në rrugë të mirë, por nuk duhet të panevojshme kufizojnë oenophile.
Kjo ka kuptim për të duan për të pirë vetëm vintages më të mirë, sepse duke bërë kështu që me siguri do të largohet nga ju për të shijuar verërat shumë
e shijshme dhe e madhe!