Пребарување Engine Optimization поднесе веб -маил екстрактор

Табела Жетва

Општо - за добра производители - најчесто се одлични вина кои се под влијание на ефектите од култури (и, воопшто, не се произведуваат во тешки години, подобрување на квалитетот на вината на куќата), додека другите обично имаат quali -dade постабилен.
За вино секојдневно подготвени од страна на добар производители, жетвата не е толку важно. За производство на понизок квалитет, сепак, тешко култури имаат повеќе негативно влијание.

26

Гроздобер Графикон

Во голема вина, вината се веќе век и треба повеќе време да созрее. Да се ​​пие млади, вината на пониските приноси често се посоодветни. Се користи со здрав разум и интелигенција, култури маси се
добри водичи, но не треба да се ограничи oenophile непотребно.
Таа не прави никаква смисла да сакаат да пијат само најдобрите вина, бидејќи тоа ќе ве оставам да уживате во многу вино
вкусни и одлично!