Μόλις έλαβα ένα e-mail μου φίλο Eduardo Lopes διευθυντής πωλήσεων εισαγωγή Portus Cale συνειδητοποιώντας την άφιξη στη Βραζιλία Porto SCION 1855, ο εισαγγελέας κρασί έχει μόλις χορηγηθεί η 100pts. Σύμφωνα με τον Neil Martin, το δοκιμαστή της θύρας κρασί για τον Robert Parker, "Η SCION είναι ένα καταπληκτικό Tawny, με την πραγματική έννοια της λέξης."

SCION του Taylor είναι ένα λιμάνι που αν και κυκλοφόρησε πρόσφατα έχει 155 χρόνια, καθιστώντας το ένα κρασί προ-φυλλοξήρα, "ξεχωρίζει όχι μόνο για την σπανιότητα και την ιστορική σημασία", αλλά και "να είναι σε άριστη κατάσταση," σύμφωνα αφορά την πηγή εταιρεία.

"Taylor είναι υπερήφανο για να κάνουν όλες τις προσπάθειές τους σε ό, τι είναι ίσως η καλύτερη ονομασία προέλευσης σε όλο τον κόσμο - Port Wine», σημειώνει ο Adrian Bridge, διευθύνων σύμβουλος του Τέιλορ.

Η επίσημη πιστεύει, επίσης, ότι «λίγοι Ονομασίας Προέλευσης κρασιά μπορεί να παρουσιάσει αιώνα και ένα μισό της γήρανσης με τέτοια εξαιρετικά χαρακτηριστικά σε θέση να καταπλήξει όλο τον κόσμο."

Η εταιρεία προσθέτει ότι «SCION είναι μία από τις σπάνιες επιζώντες του προ-φυλλοξήρα περίοδο και το θαυμαστό τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το πέρασμα του χρόνου ένα ορόσημο στην ιστορία του κρασιού κάνει," και ως εκ τούτου, «ένα μνημείο σε μια εποχή έχασε" .

Φυλλοξήρα, ήταν μια μάστιγα που επιτέθηκαν στους αμπελώνες του Douro το 1870, καταστρέφοντας τους.

Αυτό το «εξαιρετικό κρασί" ανακαλύφθηκε το 2008 από τον David Guimaraens, οινοποιός του Τέιλορ, μια αποθήκη ενός επιφανούς οικογενείας του Douro, που βρίσκεται κοντά στο Χάρακα, στην καρδιά της Περιφέρειας Douro.

Με την εξαίρεση του κύτους, λέγεται ότι έχουν αποκτηθεί από πρώην Βρετανός πρωθυπουργός Ουίνστον Τσόρτσιλ, το υπόλοιπο κρασί ήταν «διατηρείται ως ένα οικογενειακό κειμήλιο που πέρασε από γενιά σε γενιά."

Ο αποκλειστικός εισαγωγέας Portus Cale Πόρτο SCION 1855, είναι η τιμή διαπραγμάτευσης των R $ 7,200.00.

Eduardo ευχαριστώ για την προσοχή σας!

Eduardo Lopes

Διευθυντής Πωλήσεων Βραζιλία

"Ζωή είναι πολύ μικρή για να πιει BAD ΚΡΑΣΙ".

Portus Cale Export. και εισαγωγής. Ltda.

Τηλ: 11 3675-5199

Φαξ: 11 3675-5199 - Ext: 104

www.portuscale.com.br

Ακολουθήστε το Blog Ζώντας τη ζωή στο Twitter