Току-що получих имейл моя приятел Eduardo Lopes мениджър продажби вносител Portus Cale реализиране пристигането в Бразилия Porto Scion 1855 г. Wine адвокат току-що е издал 100pts. Според Нийл Мартин, дегустаторът на вино пристанище за Robert Parker ", потомък е невероятно Tawny, в истинския смисъл на думата."

Scion Тейлър е порт, който въпреки че пусна наскоро 155 години, което го прави предварително филоксерата вино, "забележително не само за неговата рядкост и историческо значение", но също и "да бъде в перфектно състояние", според отнася източник компания.

"Тейлър е горд да направи всичките си усилия в това, което е може би най-доброто наименование за произход в световен мащаб - Port Wine", отбелязва Ейдриън Бридж, управляващ директор на Тейлър.

Длъжностното лице също така смята, че "няколко наименование за произход, вина може да представи век и половина от застаряването на населението с такива изключителни характеристики могат да удивлява целия свят."

Компанията добавя, че "Scion е един от редките оцелелите от предварително филоксерата период и възхитителен начин тя се справи с течение на времето тя повратна точка в историята на вино прави," и следователно "паметник на една ера загубени" .

Phylloxera беше чума, която атакува лозята на Дуро през 1870 г., да ги опустошителни.

Това "изключително вино" е открит през 2008 г. от Дейвид Guimaraens, винар на Тейлър, склад на славата на семейството на Дуро, разположен в близост до владетел в сърцето на региона Дуро.

С изключение на корпуса, каза, че е придобито от бившия британски премиер Уинстън Чърчил, останалата виното е "запази като семейна реликва, която се предава от поколение на поколение."

Изключителен вносител Portus Cale Porto Scion 1855 г., като цената за търговия на R $ 7,200.00.

Eduardo благодаря за слушане!

Eduardo Lopes

Мениджър Продажби Бразилия

"Животът е твърде кратък за пиене BAD вино".

Portus Cale Export. и внос. Ltda.

Тел: 11 3675-5199

Факс: 11 3675-5199 - Ext: 104

www.portuscale.com.br

Следвайте блога Жилищна Животът на Twitter