Château Valandraud har i øjeblikket 24 hektar vinmarker i Saint-Emilion. Den årlige produktion af Valandraud er omkring 12.000-15.000 flasker. Den anden vin, Virginie Valandraud af omkring 30.000 flasker.

Jean Luc er en sand værkstedets ejer, med fokus på økologisk landbrug og sans for detaljer hele vejen, indtil aftapningen. Alle druerne er høstet i hånden med unikke stil af Bourgogne, som er implementeret i hele vinfremstilling. Druerne gennemgår en kold maceration, 100% malolaktisk gæring i tønde, og den resulterende vinen lagres på bærmen. Også lukke cyklus af Bourgogne, Jean Luc bruger både samling og pigeage som er processen med at dividere de tykke skind, stængler og frø, der dannes på overfladen af den gærende vin og nedsænke det under gæringen at udtrække farve, garvesyre, smag og aroma af druen stof. Faktisk var Jean Luc en af de første til at gennemføre igen pigeage teknik, og i dag har han mange tilhængere.

Personlig Evaluering:

Visuel violet af en ny vin har udviklet sig over glasset, viser aroma af sorte frugter, blomme, cassis, tobak, vanille ..... I munden fløjlsbløde tanniner, tyktflydende bouillon, balanceret syrlig eftersmag bekræfter næsen, og meget lange ende. Marc er en uden tvivl gå til liste over de bedste af året.

Frankrig - Bordeaux, Saint Emilion - 70% Merlot, 30% Cabernet Franc - 14,5% Alc - ST (96 +) - House of Porto, £ 1,320,00

Følg Blog Living Life on Twitter

Harvest ...