I en nylig smagning afholdt på vin butik Carone haft fornøjelsen af at smage vine italiensk vin Terredora .

Terredora er en vingård, der bringer i det navn, du værdsætter mest: Landet. Vingården blev grundlagt i 1978, hvor den har 150 hektar egne vinmarker.

Jordbunden er ler, ler og kalk. Vejret er meget varmt og tørt, med lidt regn godt fordelt over året.

Vinene smagt var fra regionen Campania under det romerske imperium, mere præcist i nærheden af byen Pompeji-regionen, var den italienske Bordeaux, fordi der var placeret de bedste vinmarker i Italien, da Surrentinum og Falernum, sidstnævnte er berømt for Opimiano, den mest berømte vin af det romerske imperium. Regionen blev hærget af larver af vulkanen Vesuv i AD 79, standsning, så dens betydning i den italienske vinindustri. I dag, på trods af modernisering, der har gennemgået Campania producerer også få vine anerkendt kvalitet.

Terredora Falanghina 2008 - Campania - Falanghina 100% - 14% alc - ST (89) - Cantu - R $ 60,00

  • Vinfremstilling: Vinfremstilling ved kolde maceration udvalgte druer høstet i begyndelsen af oktober, temperatur kontrolleret gæring.
  • Modning: i rustfri ståltanke for at bevare friskheden
  • Personlig Bedømmelse: Visuel lyse gule, tutti frutti aroma, ananas og blomster indlysende. I munden viste en afbalanceret surhed, smukke friskhed med en gennemsnitlig vedholdenhed.


Aglianico Terredora - Terradora 2008 - Campania - Aglianico 100% - 14% alc - ST (90) - Cantu - R $ 65,00

  • Vinfremstilling: udblødning af druerne ved 24-25 ° C, ingen mere end syv dage får en god ekstraktion af farve, uden at dominere tannin struktur og til at opretholde en god aromatisk friskhed. Temperatur kontrolleret gæring af mosten.
  • Modning: hvile i rustfri ståltanke.
  • Personlig Bedømmelse: Visuel brunlig, aroma af chokolade, blomme i sirup glasur. Jeg troede næsen ville være sød i munden, viste sig mere tørre, runde tanniner, syrlighed kalder et måltid med god finish.