En tast celebrada recentment al Wine Store Carone vaig tenir el plaer de degustar vins del vi italià Terredora .

Terredora és un vi que porta al nom és més important: la terra. El celler va ser fundada el 1978, on compta amb 150 hectàrees de vinya pròpia.

El terra és de fang, argila i pedra calcària. El clima és molt calent i sec amb poca pluja més uniformement distribuïda en l'any.

Els vins tastats van ser de la regió de Campània durant l'Imperi Romà, específicament la regió, prop de la ciutat de Pompeia, va ser el Bordeus italià perquè no es van localitzar les millors vinyes d'Itàlia, com Surrentinum i Falernum, aquest últim famós per Opimiano, el més famós vi vi de l'Imperi Romà. La regió va ser devastada per les larves del volcà Vesuvi l'any 79, parar, a continuació, la seva importància en la indústria del vi italià. Avui en dia, tot i la modernització que ha estat succeint a Campània, encara produeix uns vins de qualitat reconeguda.

Falanghina Terredora 2008 - Campània - 100% Falanghina - 14% alc - ST (89) - Cantu - R $ 60,00

  • Vinificació: Vinificació per maceració seleccionat raïm collit en fred a principis d'octubre, la temperatura de fermentació controlada.
  • Maduració: en tancs d'acer inoxidable per mantenir la frescor
  • Per a la reflexió personal: Visual groc brillant, sabors tutti frutti, pinya i flors evident. En boca mostra una acidesa equilibrada, bonica frescor amb una persistència mitjana.


Aglianico Terredora - Terradora 2008 - Campània - 100% Aglianico - 14% alc - ST (90) - Cantu - R $ 65,00

  • Vinificació: maceració del raïm a 24-25 ° C, no més de set dies per aconseguir una bona extracció de color sense sobrecarregar l'estructura tànica i per mantenir una bona frescor aromàtica. Temperatura controlada fermentació del vi.
  • Maduració: resta en dipòsits d'acer inoxidable.
  • Per a la reflexió personal: terrós Visual, aromes de xocolata, prunes en almívar, vernís. He trobat el nas que seria dolça en boca, tanins rodons secs més provades, acidesa cridar un dinar amb bon acabat.