Nou mijn vrienden, zoals het gezegde luidt "het zijn op de juiste plaats op het juiste moment." Op een nacht in de stad van Ribeirão Preto SP krijgt een torpedo belt me om een bescheiden pizza. Uitnodiging aanvaard, aankomen there'm kennis met een gast en zijn waardige binnenkort aangelegd een Tokaji 5 puttonyos en Banhans Haut - Brion Pessac - Léognan, Graves. Toen dacht ik: "jongen pizza gemaakt". Na het einde van wijnen en pizza's en jonge commentaar: "Ik heb dorst" al snel nodigde ons uit om naar zijn huis, waar zouden we een fles historische huis Ferreirinha Reserve openen in 1990.

Als we thuis waren we al snel uitgenodigd om zijn nederige kelder te bezoeken. Er wonen wezens uit een andere wereld als moutons, Lafites, Romanées, met een fles Lafite 1865 met de evaluatie van U $$ 43.000 en een paar toppen rond de wereld. Ik dacht dat ik werd ervaren in de oude wijnen, die de blog volgen kent mijn smaak. Logo hit me een mix van spanning en angst om te weten welke fles zou genieten die avond. Al snel werd ik gevraagd om te openen en decanteren de beloofde Huis Ferreirinha Reserve 1990 (video hierboven). De Reserve Ferreirinha House wordt geproduceerd in jaren van uitzonderlijke kwaliteit meer als de wijn een Barca Velha niet geworden.

De wijn bleek helemaal vol, donker, stevige tannines, levendige zuren, smaken die traag geopend tonen stabiele, sigarenkistje, olijf, aarde waren, leidt ons om te geloven dat zal een lange weg te gaan hebben, 10, 20, 30, 40 , wie weet? Al snel na werd geopend Tokaji 6 puttonyos, die zal spreken over het in een nieuwe kans.

Nacht en uitstekende wijnen was zeer blij om grote lach. Lang leve de wijn en de gelukkige momenten van het leven !!!

Een fles Lafite Rothschild 1865 zijn kelder U $$ 43.000