Bé els meus amics, com diu el refrany "estar en el lloc correcte en el moment adequat." En una nit a la ciutat de Ribeirão Preto SP obtenir un torpede trucant a una pizza de pretensions. Invitació acceptada, arribant there'm una presentació a un client i el seu digne aviat presentat un Tokaji 5 puttonyos i Banhans Haut - Brion Pessac - Léognan, Greus. Llavors vaig pensar "pizza boy rendit". Després del final dels vins i pizzes i jove va comentar: "Tinc set" aviat ens va convidar a anar a casa seva, on estaríem obrir una ampolla casa històrica Ferreirinha Reserva el 1990.

Quan arribem a casa estàvem aviat va convidar a visitar el seu humil celler. Hi habiten els éssers d'un altre món com Moutons, Lafites, Romanées, amb una ampolla de Lafite 1865 amb l'avaluació d'U $$ 43.000 i unes poques tapes de tot el món. Vaig pensar que estava experimentat en els vins vells, els que seguiu el bloc saben meu gust. Logo em va colpejar una barreja de tensió i l'ansietat de saber què ampolla gaudiria aquesta nit. Aviat es va demanar d'obrir i decantar la Casa Ferreirinha Reserva 1990 (vídeo de dalt) promès. La Reserva Ferreirinha House es va produir en els anys d'excepcional qualitat més si el vi no es converteixi en una Barca Velha.

El vi, provar, tanins totalment complets foscos ferms, viva acidesa, sabors que eren lents per obrir mostrant estable, caixa de cigars, d'oliva, de la terra, que ens porten a creure que tindrà un llarg camí per davant, 10, 20, 30, 40 , qui sap? Poc després es va obrir Tokaji 6 puttonyos, que parlaran sobre ell en una nova oportunitat.

Nit i vins era molt contents de grans riallades. Visca el vi i els moments feliços de la vida !!!

Una ampolla de Lafite Rothschild 1865 el seu celler U $$ 43.000