Una petita finca vinícola de Rutherglen va fer el primer vi en la història d'Austràlia per ser guardonat amb el "resultat perfecte" de 100/100 per la revista Wine Spectator.
Wine Spectator va revisar més de 11.000 vins australians en els últims 30 anys, però mai va trobar el "vi perfecte 'australià, fins que va rebre l'elogi dels Campbell vi fortificat' dolça, el Merchant Prince Rara Rutherglen Muscat, la setmana passada.
El propietari i enòleg de quarta generació Colin Campbell diu The Merchant Prince representa el pinacle de la vinificació en Campbells Rutherglen.
"És realment el meu avi i el seu pare es tindran en compte per a aquest vi, igual que les generacions que el vi base", va dir.
"És a causa de la seva previsió Tinc la sort de tenir aquests increïblement velles unitats Muscat i especials a treballar avui.
"El mercat d'exportació ha estat molt difícil en els últims temps i aquest resultat sens dubte crear un gran enrenou en aquests mercats, sobretot als Estats Units, i hauríem de veure un augment en la demanda dels nostres vins."
Campbell està celebrant 140 anys de la família de vinificació d'aquest any i és membre fundador de les Famílies en primer vi d'Austràlia, un grup de 12 cellers que combina 1.200 anys de la família i l'elaboració del vi intergeneracional.
Font: winebiz