Acabo de cop el meu amic Anja regal d'aniversari, ni més ni menys que un vi de Porto de la sega jo vaig néixer el 1973 va tirar del seu recent viatge a Portugal.
El que segueix és una descripció de la història del celler:
John Leacock va navegar a Madeira des del Regne Unit (després de la mort del seu pare) en 1741 i als 15 anys es va convertir en l'aprenent més jove de l'empresa comerciant de fusta, Catanach i Murdoch van romandre fins expirar el seu contracte el 11 de març de 1749. Durant el seu aprenentatge, que estava en constant contacte amb un vell amic de l'escola, John pacient, resident en el moment en Charles Town, South Carolina, que va suggerir que haurien de començar a operar. Va acordar Leacock i això marca el naixement de la companyia ara mundialment famós.
Els seus aliances i socis de negocis no són fàcils de seguir. Nosaltres, però sabem que el soci George Spence (antiga naviliera d'un rival, i Newton Spence - ara conegut com Cossart Gordon), si es va unir a ell en 1758, Michael Nowlan en 1759 i Russell John Spence, fill de George Spence es va unir en 1762.

Inicialment, les relacions amb les famílies britàniques no eren particularment bo i sobretot, no entre John Leacock i Newton Ferreira, fundador de Cossart Gordon i l'escriptura en una carta a casa "L'únic desavantatge aquí és ... no hi ha recreacions, diversions o socis. El portuguès és un molt mal humor, enganyosos, persones orgulloses ... Quant a l'anglès aquí estan molt pitjor, no hi ha més que gelosos l'un de l'altre que correspon ... "(Wood, Rupert Croft-Cooke).

De moment, la família més distingida ser Thomas SLAPP Leacock, la tenacitat en la identificació i el tractament de la malaltia de la fil·loxera vinyes vatatrix a la seva vinya John salvat varietats de raïm tradicional de l'illa. El seu tractament inicial de l'aplicació d'una solució de resina i trementina en aigua calenta per a les arrels de les vinyes principals resultar ser un èxit malgrat manera costosa de prevenir la malaltia.
El seu fill, John Leacock, es va unir a la Comissió de Lluita contra la fil·loxera a la qual es va decidir establir un post-tractament i un viver de vinyes americanes a la seva vinya de Sant Joan. Ara havia arribat a ser àmpliament conegut que l'empelt de les vinyes de la zona de portaempelts resistents a la fil·loxera nord-americana va demostrar ser l'únic mètode eficaç de prevenir la malaltia.

En 1925, la indústria del vi estava passant per moments difícils i tant Leacock i Blandy de amalgamar els seus interessos i es va unir a la "Associació Vi de Madeira (ara Madeira Wine Company).

Leacock és ara una de les quatre marques principals de l'empresa juntament amb Blandy de, Cossart Gordon i Miles, i els mercats principals són els Estats Units, els països escandinaus i el Regne Unit.

Després d'haver estat re-envasats recentment per complet amb una etiqueta nova, moderna, de Leacock continuarà la seva posició destacada al mercat mundial.

Gràcies AUTORITAT is'll tornar !!!!