Hvem er brasilianerne med fabelagtige samlinger af vin værd op til $ 5 millioner?
Der er en lille gruppe af brasilianske heldigt, at der ud over penge, magt, store virksomheder og et berømt navn, ejer aftappet utrolige skatte. Kun venner, der deler den lidenskab gør millionær idé om, hvad de har i deres underjordiske fabelagtig. Dette er de mest fantastiske vingårde i Brasilien. Hører til samlere som den tidligere borgmester Paulo Maluf, tv mand Jose Bonifacio de Oliveira Sobrinho, Boni, Emilio Odebrecht entreprenør, entreprenøren også arvinger Sebastião Camargo, industriel Ivo Rosset, tidligere senator Gilberto Miranda, den stjerner medicin Silvano Raia og Fulvio Pileggi, bankmand Walter Moreira Salles, mall magnat Roberto Baumgart og nogle andre koryfæer. Det er utroligt, hvad de gemmer i deres huler værdig Ali Baba: vine og flere vine fra legendariske etiketter værd 1000, 2000 og op til 10.000 en flaske. En enkelt glas lignende perler kan koste 25 gange mindstelønnen, eller 230 gram guld. Må ikke ride en kælder en sådan størrelse mindre end $ 500.000. Den største evalueres mellem 3 og 5 millioner dollars ved markedet eksperter.
Fem millioner dollars i vin? At klone en ligesom kælder Baumgart, kære læser, der henrykker med en dejlig Chianti 20 aktuelle overvågning af søndag nudler, ville have en mængde mere eller mindre som denne.
Ændringen af ​​Maluf - I Bourgogne de mest eftertragtede juveler kommer fra Domaine de La Romanée-Conti. Lad den lille ejendom med et stenkors ved indgangen af ​​det attende århundrede, syv forskellige vine, stratosfæriske priser. Toppen af ​​er en myte kaldet Romanée-Conti, som er arrolham 6000 flasker om året, stærkt omdiskuteret af de rigeste drinkers på planeten. Afgrøder stadig er til rådighed, nummer 1 er at 85 I Brasilien, er hver flaske solgt for $ 11,800. Det er rigtigt: 20.300 i erhvervsejendomme valutakurs, nok til at købe to nul-Uno kilometer (sidesten ændring for fire kasser af fælles chilensk vin). Meget godt. I en af ​​snesevis af siloer Baumgart hviler et dusin Romanée-Conti 85 Det er mere end $ 141,600. Kassen blev tilbudt af en sælger, der havde reserveret seks flasker til Baumgart og seks for Emilio Odebrecht. Baumgart sagde de købte eller ikke købe noget eller alt. Fik tolv.
Materia tilbagetrækning af magasinet fra 1999 og se