El regidor d'un petit poble al Piemont del Sud demana a tots nosaltres per salvar les vinyes de les seves ciutats: la proposta és l'adopció d'una línia de barbera raïm. Com a recompensa, ampolles de Barberà amb l'etiqueta i el nom del "propietari", és a dir, que el va adoptar.

Castagnole delle Lanze, és una ciutat al sud de Piemont de 3800 habitants, amb una forta vocació celler. La ciutat està situada entre Langhe i Monferrato turons famosos.
El regidor de la ciutat, Marc Cortese i l'administració de la ciutat està tractant per tots els mitjans per garantir que el patrimoni de la vinya no va morir a causa de la terrible crisi que va afectar també a la indústria del vi, fent que els agricultors locals a abandonar el cultiu de vinyes a causa de baixes cases cellers que volen pagar per el raïm Barbera per a la producció de vi.

En els últims dos anys, molts dels productors de la ciutat han venut els seus raïms a baix cost, el raïm que creixen amb tanta passió.

Per tractar d'evitar tot això, el govern ha decidit munincipal prendre alguna acció. I la llum, van trobar, no era la d'encoratjar el públic a comprar una ampolla de vi, però la col · laboració i el desig d'ajudar a una indústria en problemes, fent una bona obra.

Què és una acció de "GOOD"? ".

Estan convidant a ningú a adoptar una porció de territori i, en concret, una filera de raïms Barbera.

Sobre la iniciativa Partecipa és responsable d'una part de la vinya, que va a treballar amb passió i cura pels agricultors de la ciutat, i les raïms es fermenten en la millor forma perquè pugui produir una qualitat de Barbera, no aquí a l'etiqueta escriptura Garaffa prové del nom de les persones que van adoptar una fila de vinyes.

Òbviament, tothom que s'uneixin a la iniciativa mitjançant l'adopció d'un vinheto, rebrà les fotos del treball realitzat en la "seva" vinya, i si volen que la persona pot venir durant la collita o durant la fermentació per veure les operacions.

El resultat de tot això serà una sèrie d'ampolles Barbera seleccionats i de qualitat que es produeix amb les etiquetes específiques de la vinya i la persona adoptada. D'altra banda, aquestes ampolles de vi es lliurarà a tots els que partecipam la iniciativa, de forma gratuïta.

Per obtenir més informació sobre com adoptar:
Marc Cortese (00xx39) 335241156 o (00xx39) 335 7302299

Email:

Autor: Micheline Bavutti
Contacte: