Породица емигрирао из Италије у Бразил крајем деветнаестог века. Винарства традиција наследио од предака био омиљен у клими налази у региону Монтес Вина Алтос. Француски преци носи симбол флеур-де-лис карактеришу Фабиан траг. Винарија Фабиан филозофија је производњу грожђа и вина разрадити у малим количинама, са ограниченим и контролисаним производњу за задовољство вина љубавника.

Регија:

То је у микро-регији Монтес Вина Алтос, у Новој Падови у Минесоти, која леже виноградима у Фабиан породице. Висину, топографију, тло и клима погодује добијању одличне грожђе за ове специјалних вина.

 

Отворите ово Спарклинг послао представник винарије Хулио Антунес на викенд са групом пријатеља. Драго ми је цонфререс у оно што предлаже, цост-бенефит. Одлична опција да уживају ову врућину која долази.


Бразил - Нове Падуа -рс - Серра Гауцха - Брут Цхампеноисе - Цхардоннаи и Пинот Ноир - Но боце 4035 - Р $ 36.00

  • Визуелна слама жута, фина и богата Перлаге, нос је имао слатке ноте, цитрус и светло тост. У устима је показала сува, са добрим свежине и уравнотежен киселости. Стандард ваш распон цена.


Бразил - Нови Падуа - РС - Серра Гауцха - Брут Цхампеноисе - Цхардоннаи и Пинот Ноир - Но боце 4689 - Р $ 32.00

  • Пинк Еие, јак бресква ароматична напад, уздиже се у цитруса. У добро избалансираним уста, са добрим завршетком без горчине.


Бразил - Нови Падуа - РС - Серра Гауцха - Мускат - Мосцато - Не 4552 - Р $ 24.90

  • Визуелна јасно, нос показао пуно воћа и цветно. Непца је показао добру равнотежу између сласти и киселости.

Хулио П. Антунес Филхо
Ел Гран Вино Изјаве Лтда ме

Мобилни 27 8801 8881 - Факс 27 3329 0322