Familien emigrerte fra Italia til Brasil i slutten av forrige århundre. Den vinlaging tradisjon arvet fra forfedrene ble funnet i regionen foretrekkes av Vin av Altos Hills klima. Den franske herkomst bærer symbolet på de fleur-de-lis med Fabian merkevare. The Winery Fabian filosofi er å produsere druer og produsere vin i små mengder, med begrenset og kontrollert til tilfredsstillelse av vinkjenner produksjon.

Region:

Det er i microregion av Montes Wines of Altos, i byen Padua i New Serra Gaucha, som ligger vingårdene i Fabian familien. Høyden, topografi, jordsmonn og klima er bidrar til å skaffe de gode druer for disse vinene spesielle.

 

Åpne disse glitrende som ble sendt til meg av en representant for vingård Julio Antunes i helgen med en gruppe venner. Behaget medbrødre i hva det foreslår, pris x fordel. Et utmerket alternativ til å nyte denne varmen som kommer.


Brasil - New -RS Padua - Serra Gaucha - Brut Champe - Chardonnay og Pinot Noir - Flasker N ° 4035 - R $ 36,00

  • Visual strå gul, tynn og rikelig perlage, present søte toner på nesen, sitrus og ristet lett. Påviste tørr i munnen, med god friskhet og balansert syre. Mer enn din prisklasse.


Brasil - New Padua - RS - Serra Gaucha - Brut Champe - Chardonnay og Pinot Noir - Flasker N ° 4689 - R $ 32,00

  • Rosa øye, et kraftig angrep fersken aroma, sitron for bestått. Vel balansert i munnen, med god ettersmak uten bitterhet.


Brasil - New Padua - RS - Serra Gaucha - Muscat - Moscato - Nei 4552 - R $ 24,90

  • Visual klart, nesen viste mye frukt og floral. På ganen viste god balanse mellom sødme og syre.

Julio P. Antunes Filho
El Gran Vino Representasjoner Ltda Me

Cell 27 8801 8881 - Faks 27 3329 0322