Аз просто победи моя приятел Anja ранно подарък за рождения ден, нищо по-малко от пристанище вино от реколтата I е роден през 1973 г. изстрел на неотдавнашното си посещение в Португалия.
Следва описание на историята на избата:
John Leacock отплава за остров Мадейра от Великобритания (след смъртта на баща си) през 1741 и на 15 години стана най-младият чирак в търговския посредник от дърво, Catanach и Мърдок остава до изтичането на договора му на 11 март 1749 г. По време на чиракуването си, той е в постоянен контакт с един стар съученик и приятел, Джон пациент, пребиваващи в момента в Charles Town, Южна Каролина, който предложи те трябва да започнете да търгувате. Договорена Leacock и това бележи раждането на компанията вече световно известен.
Нейните партньорства и бизнес партньори не са лесни за следване. Ние обаче знаем, че партньорът George Спенс (бивш корабна компания на съперник, и Нютон Спенс - днес познаваме като Cossart Gordon), ако се присъедини към него през 1758, Michael Nowlan през 1759 г. и Ръсел Джон Спенс, син на Джордж Спенс се присъедини през 1762.

Първоначално отношенията с британските семейства не бяха особено добри и най-вече не и между John Leacock и Newton Ferreira, основател на Cossart Гордън и писане в писмо дом "Единственият недостатък тук е ... не съществува възстановки, отклонения или партньори. Португалецът е много мрачна, горди, лукави хора ... Що се отнася до англичаните тук те са много по-зле, няма нищо, но ревнува от всяка друга, съответстваща ... "(Wood, Рупърт Croft-Cooke).

До момента, най-известният семейството беше Thomas Slapp Leacock, чиято здравина при идентифициране и лечение на филоксерата болестни лозя vatatrix в лозето си John запазена разновидности на традиционната грозде остров. Първоначалната му лечение на прилагане на разтвор на смола и терпентин в гореща вода до корените на лозите основните доказа, че е успешен, въпреки скъп начин за предотвратяване на болестта.
Неговият син, Джон Leacock, се присъедини към Комисията за борба с филоксерата, където бе решено да се създаде пост-обработка и разсадник на американски лози в лозето си на Свети Йоан. Вече е станало широко известно, че присаждането на местните лозя за подложки устойчиви на филоксера американски оказа единственият ефективен метод за предотвратяване на болестта.

През 1925 г., винарската индустрия преживява трудни времена и толкова много Leacock и Blandy е сляла интересите си и се присъединява към "Madeira асоциация Wine (сега Madeira Wine Company).

Leacock сега е една от четирите основни марки на компанията заедно с Blandy е, Cossart Гордън и Майлс, и чиято основна пазари включват САЩ, скандинавските страни и Великобритания.

След като наскоро беше напълно препакетират с нов, модерен етикет, Leacock ще продължи своето видно място на световния пазар.

Благодарение ОРГАН is'll се върна !!!!