Ιδρύθηκε το 1955 με το

ονομασία Adega Cooperativa της Moscatel de Setúbal Περιφέρεια, άρχισε να λειτουργεί το 1958.

Το Adega Cooperativa de Palmela είναι ένα από τα κύρια κέντρα ανάπτυξης που είναι σημαντικά County φάρμα και όπου το αμπέλι και το κρασί έχουν για ιστορικούς λόγους, ένα πολύ μεγάλο βάρος. Η κύρια αμπελουργική περιοχή βρίσκεται στην αμμώδη πεδιάδα που είναι ένα μεγάλο μέρος του Δήμου Palmela.

Το Adega Cooperativa de Palmela άρχισε να λειτουργεί με 50 μέλη και μια παραγωγή που δεν υπερβαίνει τα 1,5 εκατομμύρια γαλόνια. Σήμερα η παραγωγή υπερβαίνει τις 8 εκατομμύρια γαλόνια, και το κελάρι έχει την ικανότητα να φτάσει τα 10 εκατομμύρια, 75% κόκκινο κρασί, λευκό κρασί 15% και 10% Moscatel de Setúbal. Σήμερα έχει 350 μέλη που έχουν έκταση 1300 εκταρίων

Ένα σημαντικό μέρος της παραγωγής της εμφιαλώνεται από 5 αυτόματες γραμμές παραγωγής με δυναμικότητα 10.000 φιαλών / ώρα. Το Adega Cooperativa de Palmela υπήρξε όλα αυτά τα χρόνια για να αναβαθμίσουν την τεχνολογία ή την κατασκευή ή την εμφιάλωση και σήμερα είναι πιστοποιημένη μονάδα (ISO 9001-2000) από τον Ιούνιο του 2003 με την αφοσίωση και την προσπάθεια των 40 εργαζομένων της.

Παράγει το Pedras Negras (λευκό κόκκινο επιτραπέζιων οίνων αυξήθηκαν, βουλωμένη οίνος λικέρ και στεμφύλων σταφυλής και ηλικίας bagaceira), Κοιλάδα των βαρελιών (εδάφη κρασί της περιοχής του Sado λευκό κόκκινο και ροζέ), Adega Cooperativa de Palmela (λευκό και κόκκινο DOC) σήματα Vila Palma (κόκκινο DOC) Adega Cooperativa de Palmela Cinquantenaire (κόκκινο DOC) Ade ga Συνεταιρισμός Palmela (DOC Ενισχυμένο κρασί μοσχάτο 2005 και 1981) και Πάλμα (παλιά κονιάκ). Σε συσκευασίες που κυμαίνονται από 0,06 έως 20L).

Εναρμονισμένο με gorgonzola, βερίκοκο, καρύδια και σταφίδες. Ένα θολό με το χρώμα των ιζημάτων, καλή συγκέντρωση και επιμονή. Είναι ενδιαφέρον, δεν είναι ναυτία, πήρα τρία ποτήρια και πήγε πάνω. Μια μεγάλη επιλογή γλυκό κρασί! Ευγενική προσφορά του Alvanir μετά από γευσιγνωσία χθες. ST (90)