No, Alex Atala no deixar de menjar insectes, ja sigui suau o no. Alex és un caçador. És assassí, no hi ha compassió, no. Tothom ha vist el camuflatge xef amb la pistola a la mà. Però a partir d'avui, presenta DOM un menú degustació dedicat exclusivament a les plantes, que, per cert, no té res a veure amb els plats vegetarians que en general es troben al voltant de la ciutat. És una altra cosa, un altre viatge, les valoracions dels productes brasilers. El xef explica: "El que estic proposant és un menjar, no una forma de vida."
Ell diu que una de les raons que el van portar a l'elaboració d'aquest menú és que quan la gent parla dels productes brasilers són enviats directament als vegetals cambuci, poliol, jambu, jabuticaba, yuca, taperebá i altres fruites, tubercles, farina, pols de fulles, condiments i ingredients que s'agreguen a la llista dels productes fabricats a Brasil que normalment poblen el cap d'aquells que els agrada menjar.
El menú regne vegetal no serà democràtica. Per contra, hi ha Alex diu que va a mostrar la seva faceta dictador. "En aquest menú ningú li preguntarà sobre possibles restriccions en la dieta", adverteix. Vostè serà prens o ho deixes. Després de tot, és un vegetarià, animal radical valent. No mengi quimbombó? Atzar!
El xef assegura que menú que ningú es perdi els plaers de la carn. Va explicar: amb la combinació de productes vegetals, que es dedica a extreure sabors animals exclusivament el menjar Terra. Per exemple, amb una combinació de llimona, síndria, la sal i el marró i parada, ell diu que pot jugar el gust d'ostres. Ja els sabors de les carns procedeixen de tècniques que impliquen brases verdures, cendres i fum.
Per a aquells que vulguin aprofundir més en el viatge, hi ha opcions amb gust aigües, sucs i essències de fruites com ara taperebá, poliol, herba santa, entre d'altres, que seran harmonitzades amb plats vegetarians. Una altra opció és harmonitzar amb els vins naturals i biodinàmics.
El menú vegetarià està disponible en el dinar i el sopar - i encara ha de guanyar dues versions més. Hi ha sis vegades més postres. Costa $ 120. Amb les aigües d'opcions i sucs, s'eleva a 140. EUR Però si et fiques en l'estat d'ànim dels vins naturals, el preu final variarà en funció de les etiquetes del moment ...
DOM - R. Baró de Capanema, 549, 3088-0761
FONT