Argentina este considerată ca fiind una dintre cele mai dinamice națiuni producătoare de vin din lume, și, eventual, cea mai importantă regiune de vin din America Latină. Doar patru țări din lume produc mai mult vin decât Argentina. Investiții considerabile au fost făcute în noi plantații viticole și tehnologie de vinificație în ultimii ani, care, împreună cu plantarea de soiuri. Regiunea Mendoza este cea mai importantă regiune din industria vinului din Argentina.
Riglos Gran Corte este o dovadă a acestui fapt, cu primul său recolta din 2005, foloseste struguri cultivate în podgoria Finca Las Divas, situat la 1250 de metri Tupungato, Mendoza. Treceti de 18 luni de stejar francez si este un amestec de Malbec (55%) și Cabernet Sauvignon (45%).   
Note de degustare:
 
Visual violet arome agradéveis strălucitoare de cireșe, mure si cedru lumină. În gura a arătat în ciuda faptului că, cu un nou maturitate și este echilibrat cu tanini moi, fructe integrat fără a fi cloying, aciditate bună și un finisaj lung. Coleg vin Luiz Cola.   

Argentina - Mendoza - Malbec și Cabernet Sauvignon - 14,5% - ST (91+) - 198.00