The Etchart семейството, майчина линия, е в бизнеса вино от 1850 г.: техните предци в Cafayate са семейството на Flavius ​​Лема Ниньо, чиито глинени съдове за съхраняване на вино все още оцеляват днес.
Арналдо Etchart Бенито купил имота и винарната "La Florida" през първата половина на 20-ти век и неговия син Арнолд, които са развили "Etchart марката" с голям успех в Аржентина и в чужбина. Тази винарна е била продадена на Pernod Ricard група през 1996 г., а година по-рано, Арнолд вече е в процес на разработка на ново вино дружеството: Сан Педро де Yacochuya
Аз съм страстен за вина от тази изба, включително вино в въпрос, който донесе девет бутилки от източника на променлив култури. Още уточнява тази бутилка, предприети от приятел на вечеря петък беше различно в ароматите и на небцето. Много силен аромат на царевично нишесте, пилешко и половина използва kkkkkkk, изглежда да играят, но това е това, което почувствах. небцето е хубав, също не отразява неговия характер. Е, да се реши този само чрез отваряне на още една бутилка от същата реколта имам вкъщи, за да вземе доказателството от 9, аз го отворих и предава информацията.


Държава: Аржентина
Продуцент: Сан Педро де Yacochuya
Грозде: 90% Малбек, 10% Каберне Совиньон
Alc: 16,2º
Стареене: 15 месеца и дъбови бъчви
ST (82) се посочва, тази бутилка!