I hyggelig aften omgivet af sande venner begyndte i Vitoria oprindeligt mere et broderskab dedikeret til de varianter af Bacchus med henblik på at forbedre vores viden på dette vidunderlige verden af ​​vin. Den kollegial optræden blev dannet i går i butikken Ville du Vin med følgende brødre: Sylvester Tavares, Anja Manuel Marcos Fonseca, Luiz Cola, Wellington Andrade, Flávio Maraninchi, Ubiricilas Poleto, Alvanir Denadai og Gustavo Varella. Jeg vil gerne takke den venlighed og stor organisation modtaget af Alvanir ven åbnede sin butik og give os det bedste. Idéen er at altid samle den sidste onsdag i hver måned, og hvert møde er givet til en confrere at incubencia at vælge land eller tema skal smages og drøftet natten. Det første tema, blev valgt af sin ven og var Alvanir Shiraz rundt omkring i verden. Et fint valg, skal du følge min personlige beskrivelse af de vine rangorden:

1) Rust en Vrede Shiraz 2004 / Stellenbosch / Sydafrika / Af: R $ 99,00 / ST 15% (92)

Ikke mere var enstemmig var vinderen, med min stemme. Jeg troede, det mest komplekse og rundt bord, der viser variationen af ​​varianter, ristning, skåltaler med en bemærkelsesværdig elegance. Høsten i 2003 jeg har derhjemme er også meget godt. Dette er den anden smagning af Shiraz han vinder med konkurrenternes 4 gange højere priser.

2) Tabali Special Reserve 2006 / Valle del Limari / Chile / efter: R $ 80,00 / 14,5% ST (90)

Bright røde farve lukket, med intens aroma af røde frugter, ikke mere evolution med god syre og finish.

3) Boet efter sporen 2005 / Portugal / Douro / Af: 102,00 / 14,5% ST (89)

Portugiserne havde confrere på bordet ved at vælge som den bedste af natten, viste sig med intens stikkelsbær, god krop, en vin godt klaret.

4) Torbreck Skovhuggere 2006 / Barossa Valley / Australien / Af: 133,00 / 14,5% ST (89)

Vin nysgerrige, der giver aroma af Hipoglós salve og ingefær, og de ​​vine, der sickens aroma.

5) Laurent 2007 / hermitage / Rhone / Frankrig / Af: 176,00 / 12,5% ST (79)

Klar farve, med aroma af banan og mund uden nogen charme med ubalanceret syreindhold. Bemærk: dyrere bordet!

Meget af det bedste var at komme i aften smagt den bedste vin i mit liv, jeg bringer kollega Gustavo Varella, simpelthen en Penfolds Grange 1988 vil logisk sætte det separat.