Kompania migrojnë CD São Paulo të Frymës së Shenjtë, duke kërkuar për të përmirësuar proceset, të zvogëluar shpenzimet dhe të zgjeruar biznesin

Evino ( ), i dyti më i madh i vendit verë e-commerce, vetëm migrojnë qendrën tuaj të shpërndarjes, para se të vendosur në Sao Paulo, në qytetin e Serra, Espírito Santo . Aksioni është pjesë e planit të rritjes së kompanisë, e cila planifikon të mbyllur 2015 me shitje prej 45 milion USD. "Ne kemi investuar rreth R $ 400,000 në strukturën e re, duke përfshirë pajisjet, punësimin e punës dhe teknologjinë e aplikuar. Qëllimi ynë është kryesisht për të fituar edhe më shumë gatishmërinë në operacionet dhe qasje të pakufizuar në të gjitha madhësive të kamionëve ", thotë Marcos Leal, bashkë-themelues i Evino.

CD e re u inaugurua në janar të vitit 2015. "Migrimi i PS-es është bërë në vetëm shtatë ditë, në sajë të një task force të gjithë në ekip. Në fund, ekipi kishte të drejtë për një sesion masazh për t'u çlodhur pas punës, si një mënyrë për të falë për përpjekjet e të gjithë, "tha Ari Gorenstein, bashkë-themelues i Evino.

Evolucioni i Evino

Në São Paulo, Evino filloi në vitin 2013 që veprojnë në një zonë tregtare të 60 m², në Vila Mariana. Edhe në kryeqytetin e shtetit, në pak më shumë se gjashtë muaj, operacioni u emigruar në një CD me 600 m dhe një lartësi tavan prej 7m. Tani, në ES, karakteristika të reja CD 3800m² derdhur, duke përfshirë edhe zonën e gjerë zyre, gjashtë portet dhe një lartësi tavan prej 12m.

Sot, e re Qendra e Shpërndarjes Evino ka 26 të punësuar, por kompania është tashmë në kërkim për profesionistët të reja në dy SHF dhe në PS. Fushat janë Logjistika, Marketing, IT dhe Financave. Pritet që fton të reja të ndodhë edhe në sektorët e Operacioneve dhe shërbimi ndaj klientit.

Rreth Evino: Një nga dyqanet kryesore verës të vendit, Evino punon me një mision për të demokratizuar konsumin në Brazil. Krijuar në prill 2013, kompania propozon për të ngushtuar marrëdhëniet Braziliani me pi, jo vetëm nëpërmjet çmime të zbritura në krahasim me vlerat e referencës në treg, por edhe me foto dhe përmbajtje ekskluzive, duke përfshirë sugjerimet përputhen dhe rast për konsumi. E udhëhequr nga partnerët Ari Gorenstein dhe Mark Leal, bast kuruar sidomos dhe sjell së bashku një portofol të etiketat ekskluzive, të importuara direkt nga kantinat e ikonave të vjetra dhe të reja të tregut mundoe. Përveç duke vepruar me flash-shitje, bast në modelin abonim, në një vitrinë të përhershme dhe ka qenë fokusuar aktivitetet e saj në Evino Club.