Wine.com.br udvider portefølje på nyt marked med købet af Monodor Patenter og Mocoffee selskaber, der blev lanceret af den schweiziske ingeniør Eric Favre, skaberen af patent og opfinder af kapslerne på caféer systemet

Den Wine.com.br , mest e-handel vin og øl i Latinamerika og den tredje i verden, annoncerede i dag store internationale opkøb i fremstilling og markedsføring af kaffe segment i high-tech kapsel type "espresso".

Den brasilianske selskab, hvis vigtigste partner Digital e.Bricks, overtog kontrollen med schweiziske mærker Monodor SA patenter, patentansøgninger virksomhed, forskning og udvikling i kaffe kapsel og MocoffeeTM, kaffe selskab enkelt dosis til den endelige forbruger.

Med disse overtagelser, selskabet tager endnu et vigtigt skridt i at udvide i drikken forbrugermarkedet, efter indtastning ølindustri i oktober 2013.

Den Mocoffee bliver mærket af den vin verden, der opererer i kaffe segment kapsel. Operationen, som er til stede i 17 lande gennem en række aftaler, og er allerede en af ​​de førende på markedet i Schweiz, Frankrig og Australien, vil blive lanceret og markedsført i år i Brasilien og Holland med input forudsigelse i USA i 2016.

Formålet med denne nye forretning vokser i dette segment tilbyder nye oplevelser i kaffe forbrug i kapsler, skaber driftsmæssige synergier og udnytte al den viden om den digitale platform er udviklet i vellykkede vin og øl operationer.

Vinen er kendt i e-handel for at have bygget en af ​​de største vertikale operationer Vin Brasilien i mindre end fem år. Modellen blev opbygget fra stativ udvælgelse (kurateret), udstilling og ekspedition, med effektiv levering af WineBox (relevante felter til at transportere flasker vin) til forbrugere over hele landet.

De Monodor Patenter blev grundlagt af Eric Favre, kendt verden over for at have opfundet, patenteret og udviklet systemet med kaffe kapsler - håndsæt og cafeer i enkeltdoser - for NespressoTM mærket (se mere i Wikipedia: http: //en.wikipedia .org / wiki / Nespresso ). I øjeblikket er halvdelen af ​​alle kapsel kaffeproduktion sælges verden baseret på den oprindelige opfindelse af Eric Favre. I Monodor, Eric var i stand til at patentere og udvikle en avanceret model af kapsler til at trække endnu mere kaffe smag.

Med færdiggørelsen af ​​den aftale, gøres officiel i dag, vil grundlæggeren Eric Favre, 69, forlader de to selskaber, der vil blive behandlet fra nu af Pascal M. Schlittler, medstifter af Mocoffee og Ricardo Flores, direktør for marketing og nye forretninger vin.

For Rogerio Salume, CEO, "posten i kaffe-segmentet giver mening og fortsætter vores Vælg design, display og levere produkter af høj kvalitet til vores kunder i hele Brasilien, og nu i andre lande. Brasilien er den største producent og verdens eksportør af kaffebønner, men undlod at udvikle den dag i dag ikke globalt brand. Jeg tror, ​​vi kan bidrage på en eller anden måde førende produkter, der er essensen af ​​vores land og fortsætte vejen for innovation og iværksætteri, støbning nyheder og foregribe markedstendenser, slående kendetegn ved vine i deres markedsføring modeller for e-handel. Hvad vigtigere er, håber vi nu frem alle Mocoffee er et mærke med blandingen og essensen af ​​talent brasilianske med præcision og teknologi i den schweiziske. "

"Hele denne bevægelse endnu mere vin værdi proposition og er i tråd med vores overbevisning, at digital er at omdanne forbrugerindustrier, bringer værdi og effektivitet i sektoren," siger Fabio Bruggioni, administrerende direktør for Digital e.Bricks.

Eric Favre, grundlægger af Monodor Patenter og kaffe kapsel systemet opfinder tilføjer: "Jeg er meget glad for, at vores indkapslingsteknologi, som opretholder alle kvaliteten og integriteten af ​​produktet, indtil forbruget, er blevet opkøbt af en koncern Brasilien, et land, der producerer mere end en tredjedel af kaffe på verdensplan. Dyrkningen og kaffemarkedet i Brasilien involverer mere end otte millioner mennesker og omkring 300 tusind producenter.

Eric Favre forlod NespressoTM med tilladelsen til at udvikle nye kaffe kapsel systemer og grundlagde Monodor SA i 1991. Ifølge ham, "siden da har arbejdet utrætteligt med det formål at udvikle nye og forbedrede systemer, der bedst smag med den laveste miljøbelastning. "

I øjeblikket er halvdelen af ​​forbrugt kaffe kapsler verden baseret direkte på den oprindelige opfindelse af Eric Favre eller udledt. Deres innovationer er blevet anerkendt af Global Coffee Review (mest internationale gevinst på kaffemarkedet) og tillagt ham den første "Lifetime Achievement Award" for hans enorme bidrag til kaffe segmentet under den internationale Coffee Symposium.

Favre siger "mere tid tilbage jeg kan endelig dedikere mig til opgaven med rådgivning unge iværksættere og nystartede virksomheder." Kan tilgås En del af hans lære i sin seneste bog, "Hvordan til at vende honningbier og bier penge (uden blevet stukket)" ("Sådan aktiveres honningbier i kontanter - Uden at være hakket" i fri oversættelse), der netop har skal offentliggøres på engelsk.