Matter oprindeligt udgivet i kolonne Living Life | Notebook C2 + Pleasure & Co. | Journal Gazette

Du har måske hørt en masse om ordet "Terroir". Men du kan indstille den? Den terroir er jorden af ​​enhed, klima, druesort og arbejde for mennesket. En kombination af disse elementer er født i hver Vineyard unikke vine, som repræsenterer personlighed for hver af de forskellige regioner - med andre ord sin identitet.

Så når der er tale om terroir vine, dybest set er at definere en vin, der udtrykker en region eller et bestemt vingård område. Mange vine, der findes i verden, med deres navne eller oprindelsesbetegnelser (dyrkningsmetoder regler), adskiller sig fra hinanden, fordi der ud over forskellige kombinationer af sorter, alkohol indhold og udbytte per hektar, jordbunden og klimaet, som de var skabte orlov, i hver af dem, en stærk personlighed.

Det er grunden til en Rioja (Spanien) - grundlæggende udarbejdet med Tempranillo drue - eller Chablis (Frankrig) - fremstillet udelukkende af Chardonnay druen - er meget forskellige vine fremstillet med samme sort, andre steder i verden.

I Chile, selv om der er nogle regler for dyrkning, efter årtier, landet har vist sig som en stor producent af vine både indgående præmie. Hvad gør opmærksom på, er det stigende antal vingårde, der producerer nye og interessante vine i nyopdagede steder. I de kystnære områder af koldt klima, såsom Casablanca, San Antonio, Elqui og Limari, flere vingårde er parat fremragende Sauvignon Blanc, meget mineralsk og elegant Pinot Noir. I mere tempererede områder i Maipo, Aconcagua, Colchagua og Cochapoal, er de specialiseret i aromatiske og velsmagende Carmenere. Og, i det sydlige Chile, Bio-Bio, Malleco og Maule Valley vingårde har vist, at de kan producere karakteristisk Pinot Noir, Chardonnay og også genopfinde Carignan.

Rafael Prieto, skaberen af ​​Top Winemakers - har talt - og et af de navne, der har underskrevet Chile Wine Guide, mange år vurderet og fulgt udviklingen i disse terrois, administrerende at identificere, hvor de kom fra de bedste druer. Således skabte projektet Visionære Wines og inviterede Juan Alejandro Jofre, kåret til den bedste unge vinmager i Chile i 2014 med det mål at udvikle en linje af vine, der kunne rejse de mange forskellige stilarter, klimaer og områder af Chile, afspejles i glas, som hver terroir har at tilbyde. For at få en idé om, hvor de ønsker at få druerne i Cabernet Sauvignon blev købt direkte fra Maipo-dalen og Carmenere Peumo i exceptionel mikro-terroir at kaste i Cachapoal Valley.

Jeg var for nylig på Casa Marina i Old Town, eneimportør af linjen i Brasilien, for at bevise sin fuldstændige linje, herunder dets input vine (enklere), Single Edition og Special Edition midterste og øvre Private Edition og Premium Edition. Nice og gastronomiske vine med en god kvalitet x pris, hvor emito en personlig mening i de næste linjer.

Visionary Single Edition Carmenere 2013 - R $ 39,90 - Hvor at finde: Wine Vix

  • 100% Carmenere, ingen træ til passage, viser en klar visuel rubin, hindbær aroma og let blomstret. Smag mild, frugtagtig, beviser mere attraktivt end næsen.

Visionary Single Edition Cabernet Sauvignon 2013 - R $ 39,90 - Hvor at finde: Wine Vix

  • 100% Cabernet Sauvignon, uden at passere gennem træ, viser en klar visuel rubin, behagelig næse af røde og sorte frugter, med let berøring krydret. Ganen er lys, frisk, med varianter der understreger frugten.

Visionære Wines Special Edition Carmenere 2012 - R $ 59,90 - Hvor kan jeg købe: Wine Vix

  • 100% Camenére, med 50% af vinen lagres på eg i ca. 12 måneder, hvilket bidrog mere struktur og blødhed til vinen, og god tilstedeværelse af frugt.

Visionære Wines Special Edition Cabernet Sauvignon 2012 - R $ 59,90 - Hvor kan jeg købe: Port House

  • 100% Cabernet Sauvignon, 50% af vinen lagres på eg i ca. 12 måneder blød, rund, med god koncentration af frugt og krydderier.

Visionary Private Edition Wines Cabernet Sauvignon 2012 - R $ 89,90 - Hvor kan jeg købe: Port House

  • 85% Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc 15% passerer i nye franske fade. Nice, elegant, med sorte og røde frugter noter og urter. Balanceret, med bløde tanniner og lang eftersmag.

Visionær Wines Premium Edition Blend 2012 - R $ 189,00 - Hvor kan jeg købe: Port House

  • 80% og 20% ​​Cabernet Sauvignon CARMENERE. Visual mørk granat, kompleks næse af kirsebær, blommer og læder touch. Ganen med blød angreb, fløjlsagtig, bekræfter næse noter. Guard vin.