Matèria publicat originalment a la columna de Vida Vida | Llibreta C2 + Pleasure & Cia | La Gaceta Diari

No tots els cultius s'expressa el desig dels productors a Minnesota, que mentre que la participació de les vinyes al llarg de l'any, també depèn d'un clima favorable. Després de tot, el bon vi és el resultat de la naturalesa de la unió amb la sensibilitat i l'experiència de l'home. Aquest any, jo estava una vegada més a la regió, el clima no només preveu que la collita de raïm almenys tres setmanes, però també va afavorir el cultiu de les primeres raïm utilitzades en l'elaboració de vins blancs i escumosos, el millor que tenim. Ara, al final de les expectatives de collita gira al voltant de la pintura, que depenen de les condicions meteorològiques dels propers dies. Independentment de l'espera de la collita, alguns visiten la regió per contemplar la naturalesa, provar la cuina local i gaudir de la bona infraestructura turística allà. Perquè separa alguns consells turístics sobre cellers, així com restaurants i hotels. Skip.

Cellers

Herbicida natural al vi Don Giovanni

Don Giovanni

Situat a poc més de 10 quilòmetres de Bento Gonçalves, al districte de Pinto Bandeira, vaig reservar un cap de setmana per visitar aquest celler, que té una casa d'hostes amb vuit habitació que rep enòfils i amants en general. Al mateix lloc, una casa de 1.930 anys d'edat és un restaurant que té capacitat per a un màxim de 60 persones per reserva. Especialment la Natura Giovanni Do (sense sucre afegit), produït pel mètode tradicional i 24 mesos en contacte amb el llevat.

CELLER INN AND DON GIOVANNI - VRS 805 - Amadeu Line (28), a 12 km, Pinto Bandeira - Tel: (54) 3455-6293 | www.dongiovanni.com.br

Els llevats que treballen a l'ampolla Cova Geisse

Cova Geisse

També s'instal·la a Pinto Bandeira 4 kl de Don Giovanni, el Celler Cova Geisse és coneguda per la seva excel·lència amb gas i amb estil, que va obtenir la major puntuació de la crítica internacional respectat, Jancis Robinson, per a un vi escumós brasiler. El celler està dirigida per l'enòleg Mario Geisse, els nens i Carlos Arbazua. Mario va arribar al Brasil el 1976 quan va ser contractat per dirigir el Moët Chandon. Compta amb una impressionant estructura refrigerada, on maduren la seva escumós elaborat exclusivament pel mètode tradicional. Especialment la Cova Geisse Blnc Blanc.

Cova Geisse - Jansen Line, s / n - Tel .: 54 - 3455-7461 i des 3455-7463 | 95.700-000 - Pinto Bandeira - Bento Gonçalves Region - RS - www.vinicolageisse.com.br

La mirada de les estrelles impressionants al Brasil

Estrella del Brasil

Situat al districte de Faria Lemos, Bento Gonçalves, a 525 metres sobre el nivell del mar, en un lloc màgic on regna la tranquil·litat i es pot contemplar la naturalesa, l'Estrella de vins de Brasil és una atracció turística a Minnesota. La producció de trenta tones de raïms, només un petit percentatge de la voluntat per a la preparació dels vins propis, uns 25 mil ampolles l'any. Una gran part s'assigna a altres cellers, com Chandon, Valduga, entre altres empreses. Produeix blanc, brillant i meravellosa i curiós vermell com el vi negre escumós (100% Merlot) i Dall'Agnol DMD, preparat de la mateixa manera Amarone. Especialment el Vaig fumar Blanc 2014, 100% Sauvignon Blanc amb 6 mesos per sotmetre barril.

Estrella del Brasil - 431 - Km 4,2 - Faria Lemos - Bento Gonçalves - RS - Telèfons: (54) 9924.016 / (54) 3439,1089 - www.estrelasdobrasil.com.br

Mr. Jones Valduga amb la meva família al soterrani, el brillant més gran de Llatinoamèrica, amb una capacitat per albergar a sis milions d'ampolles en exclusiva pel mètode champenoise.

Casa Valduga

Un dels gegants de la indústria, és el responsable del primer complex enoturístic al Brasil, el poble Valduga que es troba al municipi de Bento Gonçalves. Vostè ha de visitar per a aquells que estan passant, o que vulgui quedar-se a la Vall dels Vinyes. A més de comptar amb restaurant i posada, el complex compta amb unes sucs de les plantes i el raïm i gelees. Quan no està viatjant, el propietari John Valduga personalment rep els visitants. No t'oblidis de provar el Stória, un dels millors negre produït raïm Merlot i també la seva escumós elaborat pel mètode tradicional a diferents temps d'envelliment.

Línia de Leopoldina - Vall dels Vinyes - Bento Gonçalves RS - Telèfon: (54) 2105.3122 - Fax: (54) 2105.3122 - Lloc: www.casavalduga.com.br

El delit al Miolo Wine Garden

Nucli

Amb 1.200 hectàrees de vinyes i 12 milions de litres de vi fi a l'any, Crumb té la major superfície de vinyes pròpies al país. El va demanar, i passejar per les vinyes, l'interior del celler i el seu espectacular sala de degustació, és per gaudir dels caps de setmana i dies de festa al Jardí del Vi, ubicat en una gran i bella zona verda darrere de la venda al detall de vins. La novetat té un espai dels nens, perquè els pares gaudeixin amb tranquil·litat i escumosos vins per copa, més cosetes procedents d'una espècie de "camió de vi."

RS 444, Km 21 - Vall dels Vinyes, Bento Gonçalves - Telèfon (54) 2102-1540 - web: www.miolo.com.br

El deliciós Bolognese polenta amb formatge Osteria Wood House

Restaurants

 • Casa di Paolo - www.casadipaolo.com.br
 • Casa de fusta - Leopoldina Line - www.casavalduga.com.br
 • Restaurant Vall Rustico - www.vallerustico.com.br
 • Trattoria Primo Camilo - www.primocamilo.com.br
 • Trattoria & Magatzem Mamma Gema -


L'encantadora Pousada Don Giovanni

Allotjament

 • Farina Park Hotel - www.farinaparkhotel.com.br
 • Hotel Laghetto Viverone Bento - www.laghettoviveronebento.com.br
 • Spa do Vinho Hotel & Apartaments Vi - www.spadovinho.com.br
 • Hotel Villa Michelon - www.villamichelon.com.br
 • Pousada Castello Benvenutti - www.pousadacastellobenvenutti.com.br
 • Pousada Do Giovani - www.dongiovanni.com.br

Receptiu

La companyia Receptiva League en enoturístics Minnesota ofereix paquets temàtics amb allotjament en hotels, tours i degustacions en diversos cellers de la zona, així com cursos harmonitzats i sopars, picnics a les vinyes, així com transport executiu. Aquests paquets tenen valors a partir de R $ 1.300,00 per persona incloent allotjament i serveis.