Η Domno παρουσιάζει πρώτη το δικό της σήμα του κρασιού, Κέτσουα, μια νύξη στην οικογένεια των ιθαγενών γλώσσες της Νότιας Αμερικής. Προσφέροντας εξαιρετική αξία για τα χρήματα, £ 29.00, αυτό το Cabernet Sauvignon, που παράγονται από σταφύλια από την κεντρική κοιλάδα της Χιλής, Παρουσιάζει αρώματα που θυμίζουν φρέσκων κόκκινων φρούτων, όπως βατόμουρο και φράουλα.

«Επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό προϊόν που προσφέρει κομψότητα και έχει ιστορική σημασία. Πρόκειται για ένα αφιέρωμα που κάνουμε για τους ανθρώπους που εξακολουθούν να κρατούν ζωντανή τη γλώσσα αυτή. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε αυτό το προϊόν στην σημαντικούς παράγοντες στον τομέα του λιανικού εμπορίου », λέει ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας Famiglia Valduga, Τζόουνς Valduga.

Η ετικέτα μόλις έφτασε στην αγορά της Βραζιλίας και μπορεί να βρεθεί σε μεγάλα σούπερ μάρκετ και διανομείς της χώρας, καθώς και εξειδικευμένα καταστήματα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σημεία πώλησης σε όλη τη Βραζιλία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου (54) 3388-3999 ή μέσω e-mail:

Η περιέργεια - Κέτσουα είναι μια σημαντική οικογένεια των ιθαγενών γλώσσες της Νότιας Αμερικής, εξακολουθεί να ομιλείται από περίπου δέκα εκατομμύρια άνθρωποι διαφόρων εθνοτικών ομάδων στην Αργεντινή, τη Βολιβία, τη Χιλή, την Κολομβία, τον Ισημερινό και το Περού. Επί του παρόντος, η Κέτσουα είναι η επίσημη γλώσσα στο Περού και τη Βολιβία, μαζί με την ισπανική και Aymara. Η μεγαλύτερη δυσκολία για την πιο κοινή χρήση και τη διδασκαλία των Κέτσουα είναι η απουσία του γραπτού υλικού. Τόσο η Quechua, Aymara και άλλες αυτόχθονες γλώσσες και, εξακολουθούν να επιβιώνουν στην προφορική γλώσσα.

Σχετικά με Domno - Βρίσκεται στην πόλη του Γκαριμπάλντι (RS), η εταιρεία αποτελεί μέρος του ομίλου Famiglia Valduga. Εξειδικεύοντας αφρώδη σημείο Νέρωνα, που έχουν ήδη αναγνωριστεί από τους καταναλωτές για την ποιότητα και την κομψότητα της, και εισαγωγέας των high-end κρασιά, φέρνοντας μαζί αποκλειστικότητα για σεβαστές Βραζιλία ετικέτες διαφόρων εθνικοτήτων. Ενσωματώστε το χαρτοφυλάκιο των εισαγόμενων Αργεντινής κρασί Bodega και Bodega Vistalba Argento? η μάρκα Yali Βίνια Ventisquero Χιλή? Enoport την ομάδα, την Πορτογαλία Antoine Moueix, Γαλλία? Tinedo και Frontaura y Βικτώρια, η Ισπανία και οι οινοποιεία Pietro Rinaldi, Principe Corsini, Varvaglione Vigne & Vini, Mastrojanni και Monte del Fra, Ιταλία. Περισσότερες πληροφορίες: www.domno.com.br ή Facebook.com/domno.brasil