Cafès especials es seleccionen en 250g, 500g o paquets d'1 kg i es lliuren a casa tots els mesos segons l'elecció del client

Clubs de membres són grans opcions per als que busquen productes únics seleccionats per experts, que es lliuren regularment a casa. Pensant en el potencial d'aquest mercat de consum al Brasil, els enginyers de Renata Gancev i Boris Gancev invertits en GrãoGourmet.com, el comerç electrònic i les subscripcions en línia del club cafès d'especialitat, microlotes seleccionats.

"Hem creat el GrãoGourmet.com per tal de difondre l'experiència increïble i el plaer de gaudir d'un bon cafè, amb sabor i sabors diferents. Els microlotes experimenten una selecció acurada i només els grans perfectes arriben als nostres consumidors ", va dir Renata Gancev, fundador de la plataforma. "Al contrari de la majoria dels consumidors pensen, cafès no són tots els mateixos, així com els vins, els quals tenen diferents notes i aromes. El brasiler, en general, s'utilitzen per a un cafè excessivament torrat fins al punt d'haver de posar el sucre o edulcorant per beure. El cafè d'especialitat no necessita sucre! "

La companyia fabrica productes de comissariats especials, oferint cafès seleccionats. "Els nostres criteris són: cafès especials, amb puntuacions per sobre de 80 en l'escala de la SCAA (Specialty Coffee Association of American), que tenen un estàndard de classificació d'acord a la qualitat del lot", diu Renata. Per a cada lot comprat una avaluació és feta per QGrader, persona certificada per donar la puntuació. "Intentem portar el nostre terroir clients de diferents regions, amb diferents aromes i notes com floral, afruitat, xocolata i herbes."

El club de les signatures té tres opcions diferents per als consumidors, l'elecció de paquets de 250g, 500g o 1kg, i el tipus, gra o mòlt. La companyia espera ser reconegut com el proveïdor líder d'especialitats de cafè del Brasil per al consumidor final, i una important font d'informació sobre el mercat.

El GrãoGourmet.com se centra en cafè mòlt, cafè moviment lent, on les persones es preocupen per l'origen i la qualitat del cafè, poc desenvolupat al Brasil, però ja es practica en mercats com els EUA, Europa i Japó. "Creiem que aquest segment té un gran potencial i volem créixer junt amb ella", diu Renata.

Sobre Grand Gourmet

Fundada l'octubre de 2013, per Boris i Ranata Gancev, el GrãoGourmet.com és un comerç electrònic creat per persones que senten passió pel cafè i volen difondre entre l'experiència brasilera de degustar un cafè especial, amb sabor i sabors diferents. La companyia ofereix subscripcions del club i els millors cafès seleccionats de Brasil, sol origen i la traçabilitat de tots els productors nacionals.