Surpriza e javës vjen nga Lugina Elqui, një rajon gjysmë-shkretëtirë në Kili, ku çmim-fituese Falérnia punishte vere ishte një pionier në prodhimin e një verë të bardhë me rrushit Pedro Ximénez, orginalmente përdorur në prodhimin e verërave ëmbëlsirë në rajonin Jerez të Spanjës . Kupa provuar deliciously thatë, me shije frute, minerale dhe dhe freski. Ku mund të gjeni në Victoria: Wine VIX - R $ 60 - Tel: 3019.58.58