Matter oprindeligt udgivet i kolonnen Living Life | C2 + Pleasure & Cia | The Journal Gazette

Indtages i moderate mængder vin er en fascinerende drik, der giver os et længere og sundere liv. Desuden er der i lækkerier til deres aroma og smag, det enorme udvalg af stilarter, at fortælle historier, mødes og få nye venner rundt om bordet, for at give os ture og mange andre gode ting. Jeg tror, ​​at alle kan nyde en god vin uafhængigt af deres niveau af viden eller finansiel kapacitet. Men også jeg forstår det er vanskeligt at mennesker af kompleksiteten af ​​emnet og de mange forskellige etiketter til rådighed på markedet.

Så i dag klumme vil give dig flere tips til debut i verden af ​​form af vin praksis og med stor glæde, at blive en vidunderlig hobby. Også udvalgt seks etiketter i forskellige prisklasser, let at drikke, og værd at investeringen.

1 - Først og fremmest skal du vælge en butik, importør eller supermarked, der tilbyder god service, med rette behandle dine vine, som har god faglig praksis og konkurrencedygtige priser.

2 - Når du køber tage chancer. Få at vide vin lande, regioner, vindruer, forskellige stilarter - mousserende, hvide, roser, røde og dessert, af varierende prisklasser - R $ 20 R $ 30 R $ 50 eller $ 100 eneste måde at forstå forskelle og vælg din favorit. Øv!

3 - Høj pris garanterer ikke kvalitet. Undersøgelser og smagsprøver konstant bevise, at når vi ikke ved, hvad vi viser sig at Segas ofte vine med lave priser står foran den dyreste og anerkendt. Kig efter lande, der er kendt for at producere vine med god kvalitet x pris. For eksempel, Brasilien, Chile, Argentina og Uruguay, i den nye verden; Spanien og Portugal i den gamle verden.

4 - Ikke alle vine alder godt. Køb med ikke mere end 2-3 års høst. Over tid, få erfaring, du ved fortælle hvilken vin vil have kapacitet til at udvikle sig, blive gammel med kvalitet over tid. Men du behøver ikke bekymre dig om det nu. Smag de nye årgange er mere frisk, frugtagtig og let at drikke.

5 - En god måde at lære er at skrive ned og gemme deres indtryk af smagninger, simpelthen, uden megen bekymring. Efter konfrontation med den beskrivelse, som vingården lavet om vin i dataarket. I øjeblikket er der et utal af programmer kan hjælpe dig med denne opgave.

6 - Korrekt opbevaring er vigtig. Pas områder i huset, hvor temperaturen er høj, især i køkkenet. Det ideelle er at investere i en vinkælder, hvor temperaturen kontrolleres. Hvis du ikke har råd på det tidspunkt, kigge efter et mørkt rum, frisk, hvor temperaturen holdes konstant hele tiden. Temperaturen over 16 grader fremskynder ældning af vin.

7 - Saml venner og opbygge et broderskab. Dele viden, udveksle meninger. Initiativet er sjovt, reducerer de gennemsnitlige omkostninger, og giver øjeblikke af glæde og fest.

8 - Bliv medlem på en vin club. Generelt tilbyder de forskellige tjenester og fordele for begynderen. Den første og vigtigste fordel er en sikker køb, trods alt, som regel en sommelier (vin professionel med erfaring) evaluerer og godkender prøven. Lær flere fordele, og som slutte> http://www.vivendoavida.net/?p=25531 .

9 - På tidspunktet for at smage nogle tips er værdifulde. Temperaturen af ​​drikken, ånde og lade den type ning er meget vigtige. Serveres den røde til 18C, 12C og mousserende hvide til 8C. Væsken overføres hovedsagelig røde, for en krukke og lad ånde i 1 time. Endelig bruger en transparent glas, fine glas, formet stang og oval bule. ISO glas er den ideel til at være et wildcard, til servering af alle typer vin.

10 - Og så lyser det alvorligt. Efter alt, ingen kender alt om vin. Der er mange oplysninger, og de er under konstant forandring. Vin blev gjort til at slappe af og ikke at rival. Have det sjovt!