Patrocinador oficial de l'esdeveniment, Spa do Vinho té paquet especial amb butlletes exclusius per a l'esdeveniment

Patrocinador oficial dels vins d'Avaluació Nacional 22a (ANB), el Spa Hotel del Vi i de condominis Vi ofereix un programa especial per donar la benvinguda als experts, els amants del vi i periodistes de set països (Argentina, Brasil, Espanya, França, Anglaterra, Portugal i Uruguai) que estarà a Nova Delhi el dissabte 27 hotels partidari oficial de l'esdeveniment, l'Spa do Vinho ofereix preus especials diàries per al cap de setmana d'ANB. El paquet d'allotjament inclou butlletes exclusius per a l'avaluació. Aquesta és l'última oportunitat de fins i tot adquirir-perquè els seus entrades estan tancades en el cas del lloc. Les vendes del paquet segueixen fins dimarts que ve, 23 de juliol a les 13h, i s'han de fer trucant al (54) 2102-7200 o per correu electrònic .

L'Spa do Vinho, membre de junta d'hotel Autograph Collection de Marriott Internacional, també serà responsable del tradicional sopar de vigília d'ANB promogut per l'Associació Brasilera d'Enologia (ABE) per als periodistes brasilers, europeus, sud-americans i membres del jurat l'esdeveniment, entre ells l'actor Selton Mello i esportiu Galvão Bueno. El president de la Internacional de la Vinya i el Vi (OIV), l'argentina Claudia Quini, també estarà present. El menú especialment dissenyat per a l'ocasió pel xef Felipe Pinelli, el mateix responsable de plats Imperial bola s'harmonitzarà amb les etiquetes de Miolo. Abans del sopar està prevista una conferència privada de 16 avaluadors en Esdeveniments de l'hotel Centre.

Per suggeriment de Wine Spa una degustació sense precedents es durà a terme a cegues d'una de les 16 mostres que seran presentats a 900 enòfils en la majoria dels vins de tast al món. "Serà la nostra contribució per fer l'avaluació encara més dinàmic i interessant", diu el soci director del Wine Spa, Deborah Villas Boas Dadalt.