Ποικιλιακή Tannat 2014 σοδειάς που παράγεται στις εγκαταστάσεις του οινοποιείου στο Dom Pedrito

Κατά τη διάρκεια του προγραμματισμού του Expointer της Guatambu Wine Resort, Dom Pedrito, RS, που ξεκίνησε σε συνεργασία με τον βραζιλιάνο Συνδέσμου Εκτροφέων της φυλής Angus, ετικέτα 2014 Angus κρασί.

Το προϊόν, η ποικιλιακή Tannat, vintage 2014, παρήχθη στις εγκαταστάσεις του οινοποιείου. Τα αμπέλια που δίνουν αφορμή για τον καρπό που βρίσκεται σε μια περιοχή του τακτικού αποθεματικού, η μητρική της Pampa Biome τομέα, όπου διεξάγεται μόνο βόσκηση βοοειδών.

Σύμφωνα με τον σομελιέ και ένας από τους ιδιοκτήτες της Guatambu, Ισιδώρα Hermann Πότερ, το terroir της Gaucho εκστρατείας είναι ιδανικό για την παραγωγή σταφυλιών όπως Tannat, η οποία εξασφαλίζει τη συγκομιδή του καρπού στην πλήρη ωριμότητα, η οποία εξασφαλίζει περισσότερες πολυφαινόλες σε πίνουν.

Το 2013, η Guatambu παρήγαγε 1.000 μπουκάλια συνήθειας ίδρυμα, το οποίο πούλησε σε δύο μήνες. Αυτό το έτος, για τον εορτασμό της 51 Συνδέσμου, μια περιορισμένη παρτίδα φιαλών παρήχθη. Σύμφωνα με το Γενικό Διευθυντή του Συνδέσμου, Ρεϊνάλντο Titoff Σαλβαδόρ, την επιλογή της Guatambu για την παραγωγή του Angus κρασιού ήταν η εναρμόνιση των σταφυλιών με τη σάρκα: «Ενώνουμε το βόειο κρέας ποιότητας Angus με Tannat κρασί ως Guatambu είναι να διασφαλίσει την τέλεια εναρμόνιση ".

Τα κρασιά μπορούν να αγοραστούν απευθείας στον οίνο, για R $ 33,00, με μια ειδική τιμή για τους εταίρους Angus.

Μάθετε περισσότερα

Βραζιλίας Συλλόγου Angus κτηνοτρόφοι

Με 51 χρόνια της ύπαρξής της, η βραζιλιάνικη Breeders Association Angus συγκεντρώνει πάνω από 500 μέλη και πάνω από 7.000 αγρότες σε εθνικό επίπεδο. Η αποστολή του είναι να φέρει σε επαφή τους δημιουργούς και να ενθαρρύνουν τη χρήση του αγώνα Aberdeen Angus κτηνοτροφίας, μέσω των τεχνικών και προωθητικές ενέργειες, αγωνίζεται για την αριστεία και την εκτίμησή του το έργο του μέλους των χρηστών αγώνα. Μάθετε περισσότερα στο www.angus.org.br

Σχετικά με Guatambu

Η Guatambu Wine Resort είναι ένα boutique οινοποιείο της Dom Pedrito, RS. Η εργασία σας γίνεται με την οικογενειακή επιχείρηση, σε μικρή κλίμακα, μόνο με τη δική σταφύλια, περιορισμένες παρτίδες και αριθμημένες φιάλες από το 2003. Το οινοποιείο έχει κερδίσει πολλά σημαντικά βραβεία, μεταξύ των οποίων η πρώτη δεκάδα Expovinis 2014 με τις διαδρομές του κρασιού Pampa Tannat. Περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: