Lépés kóstoló kiválasztása a 22. Országos Assessment Borok - Safra 2014 belép a végső fázisban szerdán, amikor a negyedik csoport 30 borászok lépéseket, hogy vakon degustarem minták lépett a Nemzeti Értékelési Borok . A munka folytatódik, amíg 28., csütörtök, az érzékszervi laboratóriuma Embrapa Szőlő és Bor, Bento Goncalves.

A mai napig, 90 szakmai bor szakértők kezdték a feladatot, kóstoló és értékelése borait 58 pincészetek. Minden lépésben meg kell vizsgálni a elnöke a brazil Borászati ​​Egyesület - EBA, Luciano Vian, és a fejét a Embrapa Szőlő és a Bor, Mauro Zanus, hangsúlyozta a felelősség a borászok feladat "sok tekintetben a minták kiadása előtt végeredmény, amely összefoglalja a bor minőségét. Gondolj a hátsó egyes bor van a elkötelezettség és odaadás borászok az egész fejlesztési ciklus a szőlő, és a borászok, akik alkalmazzák az elérhető legjobb technológia fejlesztés "Zanus szerzett mind a válogatott kóstolók.

A kóstoló zajlik a érzékszervi laboratóriuma Embrapa Szőlő és Bor. Az eredmény, amely magában foglalja a legtöbb reprezentatív mintát kerül bemutatásra, hogy a közönség mintegy 850 rajongó szeptember 27-én, Bento Goncalves Események Park. Regisztráció a nyilvánosság részt venni az eseményen nyitónapján szeptember 3 az oldalon keresztül www.enologia.org.br .