Отвори пред шест месеци на аголот на Alipio Rua da Costa е Силва, на Cambridgeshire градина (Виторија-ES) област, Emporium Auguri веќе зазеде своето место во салата на добри поени на гастрономски капитал.

Неформалност и топла клима се потенцира со прилично интимистичка структура. Се само 12 места во внатрешноста, со маси за две лица во секоја од нив. Веќе од надвор, постојат повеќе од 24 места во пространа палуба.

Готвење италијански јадења (тестенини, рижото и месо) се сервира на ручек или вечера, плус добар спектар на месо, pastinhas, сирење, зачини, овошје, ореви, кисели краставички и разни други предмети кои можете да ги најдете во трговски центар.

Да пијат, куќата го задржува листа на вино и рачно изработени пива, со повеќе од 20 етикети на секоја.

Bruschetta со Парма Р 22,90 $

Sorrentino полнети со биволи моцарела и босилек сос горгонзола, САД $ 38,90. Божествена!

Слатка крцкави млеко аф !!! Р $ 9,90

Секоја сабота е feijoada ручек за £ 60 reais за две лица.

Трговски центар Auguri

Време: Вторник до четврток од 10 до 22h; Петок и сабота од 10:00 до 23ч; и недела од 10:00 до 15h

Платежни картички:

Капацитет: 40 седишта

Адреса: Rua da Costa е Силва Alipio, 39, 1 продавница, Cambridgeshire Градина, Викторија

Телефон: (27) 2142-0300