Està confirmat! El 4 d'octubre pròxim, Victòria va rebre l'edició 2014 del partit alemany més popular al món, l'Oktoberfest, que se celebra anualment en molts països del món i el seu objectiu és celebrar la cultura alemanya amb una gran quantitat de cervesa i menjars típics. El Oktoberfest Victòria va celebrar a la seu de la Alvares Cabral, amb tots els atractius tradicionals de la festa, com els grups alemanys de ball, bandes i artistes capixaba cultura expressiva, molta cervesa, menjar alemany i alegria.

Promogut per la Casa Brewer, situada en Hortomercado a Victoria, el festival té lloc en un entorn de grans dimensions, amb aire condicionat, amb alta seguretat per a totes les celebracions es bronzegen. Entre els principals atractius seran els 1.000 litres de cervesa lleugera i fosca, que es ven exclusivament per Home Brewer, a més de la cervesa de blat Weihenstephaner procedent de Munic, produïts per la fàbrica de cervesa més antiga del món. Com que és un dia de festa tradicional alemanya, la gastronomia típica del país també hi serà present.

Al menú, les salsitxes alemanyes, braó de porc amb xucrut i patates, i una barbacoa tradicional brasilera.

Les butlletes estaran a la venda des el 02 d'agost 2014 i tindran dret a personalisada camisa esdeveniment, gerra de cervesa, amb espectacles de vareta i personalitzats.

Perfil Oficial

Així que tothom està en sintonia amb la notícia de la victòria de Oktoberfest, el perfil de festa facebook fanpage: facebook / oktoberfestdevitoria estarà sempre actualitzat, la promoció de la interacció entre l'organització i el seu públic objectiu. Espai per als nens.