S'ha donat l'inici de la novena edició de l'Esperit Sant Restaurant Week! Registre dels establiments estan oberts fins al 21 de juliol, per l'enviament del formulari d'inscripció ple. El festival d'hivern es durà a terme entre el 15 i 28 de setembre, amb la participació de 40 restaurants capixabas. El festival se celebra des de fa més de dues dècades en diverses ciutats de tot el món, que reuneix alguns dels millors restaurants de la ciutat té com a objectiu difondre el bon menjar amb una naturalesa social.

L'edició d'hivern del festival portarà el tema proposat de la cuina de fusió, característic de la cuina contemporània que ofereix ingredients de diferents parts del món en un sol plat. Per tant, és possible innovar en gust, amb sensacions mai abans de feltre. "Amb el tema creuen que els xefs tenen prou creativitat per elaborar menús. Molt sovint es barregen plats, ingredients o tècniques de cuina entre els països de l'est i l'oest, donant lloc a canvi de la cultura en el gust ", diu el responsable de la Setmana de Restaurants al Brasil, Fernando Reis.

Els menús que se serveixen tindran entrada, plat principal i postres, per R $ 37,90 per dinar i $ 47,90 MXN per al sopar. A més, el festival manté el desenvolupament social, proposat des de la seva creació. La Setmana del restaurant eleva el valor de 2,00 £ (o més) donat pels clients, el que torna a APAE Victòria. Per a la donació, el restaurant pot afegir valor al compte de cada menú venut.

Informació de matrícula trucant al (27) 3327-2200 o per correu electrònic .