То е било дадено началото за 9-ия издание на Светия Дух Restaurant Week! Регистрация на заведения са отворени до 21 юли, като изпратите регистрационната форма запълнени. Зимният фестивал ще се проведе между 15 и 28 септември, с участието на 40 ресторанти capixabas. Фестивалът се провежда за повече от две десетилетия в различни градове по света, която обединява някои от най-добрите ресторанти в града има за цел да разпространи добрата храна със социален характер.

Зимното издание на фестивала ще донесе предложената тема на фюжън кухня, характерни за съвременна кухня, която предлага съставки от различни части на света в едно ястие. Така, че е възможно да се правят нововъведения в аромат, с усещания никога преди чувствах. "С този въпрос вярват, че готвачите имат достатъчно креативност, за да разработи менюта. Най-често се смесват ястия, съставки или техники за готвене между страните на изток и на запад, което води до обмен на култура на вкус ", казва отговорността за ресторант седмица в Бразилия, Фернандо Рейс.

Менютата се сервират ще имат с предястие, основно ястие и десерт, за R $ 37.90 на обяд и $ 47,90 AUD за вечеря. В допълнение, фестивалът поддържа социалните, предложен от създаването си. The Restaurant Week повдига стойност от £ 2.00 (или повече), дарени от клиентите, която се връща към APAE Victory. За дарение, ресторантът може да добави стойност към сметката на всеки продаден меню.

Записването на информация, като се обадите (27) 3327-2200 или имейл .