И все пак май любителите на добрата бира ще имат възможност да научат повече за света на занаят. Експо бира Испания, 1 Capixaba Hall Craft Beers, който ще се проведе между 29 и 31, на паркинга Shopping Витория, в столицата, ще обедини основната микро-приготвя страната. На церемонията по откриването ще присъстват собственикът на Falke Bier, Marco Falcone.

С мотото, пият по-малко, пият по-добре, Expo Beer-ES ще постави на Святия Дух в клон верига случай на предлагане на участниците възможност да опитат и да се хармонизират основните бири, произведени в Бразилия, както и да допринесе за постигането на кръга бизнес между търговци и бизнесмени се интересуват.

Един от най-високите точки на събитието ще бъде на работните срещи. На 30 май Expo Beer-ES получава капитанът на Beer Style и оценка на Siebel Institute в Чикаго, Мавриций Белтрамелли, които от време на време ще даде на лекцията: Въведение в света на занаятчийски бири.

На 31 май, ще бъде началото на новия главен готвач и сомелиер, Роналдо Роси, който има дългогодишен опит в областта на гастрономията и бира, мине знанията си към курса: Хармонизиране кухня със специални видове бира.

The Expo Beer-ES също ще подслони пет компании, които предоставят продукти, услуги и доставки в индустрията. Местните барове и ресторанти също ще присъстват следователно съчетава снек с бира и перфектната двойка не може да пропуснете.

Билети за първи Capixaba Hall Craft Beers са в продажба в официалните точки за продажби и в сайта: www.blueticket.com.br . Деца под 18 години е забранено да присъстват на събитието.

Събитие: Expo Вир-ES - 1 Capixaba Hall Craft Beers

Местоположение: Пазаруване паркинг Витория - Витория-ES

Дата: 29-ти, 30-ти и 31 Май 2014

Време: 17 часа, за да 0h

Рейтинг: 18 година

Билети за продажба: blueticket и Франк Irish Pub и заеми Rocker "

Цена: $ 25.00 (събитие) R $ 125.00 (събитие + работилница)