Ετικέτες απονέμονται την παρέλαση Casa Valduga, Domno και το Casa Madeira σε 5 νησιά γευσιγνωσίας

Η πόλη του Σάο Πάολο είναι το σπίτι για να τα Γκαλερί Valduga κρασιά. Η εκδήλωση, που διοργανώθηκε από Familglia Valduga έχει εκτοξεύσεις και εικόνες από τις τρεις εταιρείες του ομίλου: Casa Valduga, με πάνω από 40 χρόνια της ιστορίας και είναι μεταξύ των δέκα μεγαλύτερων οινοπαραγωγούς της χώρας, το Casa Madeira, υπεύθυνο για την παραγωγή χυμών και των προϊόντων γκουρμέ, και Domno Βραζιλία, εισαγωγέας κρασιού και παραγωγός των αφρωδών οίνων. Το κομψά διακοσμημένο χώρο, υπογράφεται από τον διάσημο τροφοδότης και παραγωγός εκδήλωση, Marcelo Sampaio, και προσκαλεί τους επισκέπτες να δοκιμάσουν τα προϊόντα και να δοκιμάσετε απόλυτα εναρμονισμένο πλάκες με τις ετικέτες.

Ανάμεσα στα highlights του Casa Valduga είναι μεγάλα ονόματα της Βραζιλίας αφρώδη Brut, όπως το βραβευμένο 130, το οποίο τιμά την 130η επέτειο από την άφιξη της ιταλικής οικογένειας στη Βραζιλία και τη Μαρία Valduga, θεωρείται το κόσμημα της Βραζιλίας αφρώδους οίνου. Περιλαμβανομένων και των οίνων που παράγονται σε τρεις terroirsdistintos: Κοιλάδα του Αμπελώνα (Serra Gaucha), Καμπάνια και Νότια Crossroads Υπογραμμίζοντας Gran Ρίζες Δικαστήριο, Γκραν Ταυτότητα Δικαστήριο, Leopoldina Chardonnay DO ;. Εκτός από την παραδοσιακή μέθοδο αφρώδη κρασιά που γίνονται από Gran Reserva, με αντίστοιχα 60, 48 και 25 μήνες παλαίωσης σε υπόγειες κάβες.

Ήδη, το Casa Μαδέρα παρουσιάζει την πλήρη χυμό σταφυλιού συμπληρώνονται με φυτικές ίνες, μόνο στην εγχώρια αγορά, με έμφαση στις λειτουργικές διατροφή. Βραζιλία Domno οι ετικέτες Spear μάρκες Μάστρο Γιάνι, Varvaglioni και Monte Del Fra, νέες Ιταλούς εταίρους, και κρασιά από Argento, της Αργεντινής κρασί, καθώς και μια νέα γραμμή των αφρωδών .Nero.