Рио Гранде до Сул ще бъде връчена през вино луксозен апартамент: тероара Лозя Exclusive. Проектът, партньорство на Lex Ventures Real Estate и M. Stortti Consulting, има техническа подкрепа на Geisse Winery и заслужават инвестиция от R $ ​​30000000. В първата фаза, ще бъде 58 партиди за средните хиляди квадратни метра, както и подходящи за производство на пенливи вина за всяка единица, което ще доведе до подписване на известната архитектурна фирма Bormida у Yanzón, базирана в Мендоса, Аржентина мазета.

Архитектурният фирмата се ръководи от Марио Yanzón, признати и наградени от разработването на проекти, които включват озеленяване и архитектура за винарски изби от цял ​​свят, тъй като O. Fournier Winery Selentein и Norton в Аржентина. Произведенията се изпълняват и подписани от офиса, който също има като партньор архитект Елиана Bormida, придават изисканост за по-нататъшно усилие. "Ние приветстваме тези професионалисти, за да бъде най-добрият в международен план. Искаме да донесе уникалната Тероарът Лозя изба със собствен архитектурен идентичност, която да допринася за диференциацията и за определяне на самоличността на проекта ", обяснява Maurenio Stortti, директор M. Stortti Consulting. "Ние търсим най-добрите професионалисти в света, за да се интегрират на проекта, както за подкрепа в областта на архитектурата като енология," пълен.

В помещенията на предприятието, ще има и бутиков хотел с 26 жилищни единици и широки възможности за отдих и услуги, достъпни за двете гости на акционерите като собственици. Освен че има красива гледка на лозя, собствениците и гостите ще имат достъп на място в библиотеката, зала за игри, кино зала, съзерцание баня, фитнес, басейн, сауна, масаж на площи, спортни игрища, пълен площадка, наред с други атракции и услуги.

Уникалните Тероарът Лозя бе замислен по подобие на международни проекти, които вече успешно инсталирани в Аржентина и Португалия. По този начин, достъпът до сайта е с RS-444 и на Пътя на виното, все още преминаващи 1,2 км от Graciema Line в Долината на Лозя в Serra Gaucha, в Рио Гранде до Сул. Област и почитан от производството на качествени вина и пенливи вина има enoturística структура. Има няколко възможности за любителите на добрата храна и красива природа. Маршрутите са известни като: Вкус на пътя, маршрута и Газирано столови.

"Диференциално Тероар ​​Лозя уникална сграда, която се извършва във всяка част на Бразилия, сега, лозе трябва да се засаждат на правилното място и правилно", обяснява Иво Siviero Син, директор на Real Estate предприемачество Lex. По този начин, изпълнителната власт смята, че никъде в страната може да бъде по-благоприятна за реализацията на проекта. Най-голямата и най-важна винарски район на Бразилия, умерен и влажен климат, глупавичък вечери и базалтов почвата, Serra Gaucha позволява отглеждането на качествено грозде, особено за производството на пенливи със свежест, бодрост и баланс, признат в цял свят.

"Ние предлагаме един проект, който ще предложи на бразилците от всички краища на страната и международните инвеститори уникално преживяване, защото ние имаме право да достави на страстен винопроизводство уникални продукти, с одобрението на Family Geisse, признати от местни и чуждестранни критици като тероар най-добър производител на пенливи вина от Южна Америка по традиционен метод. Бъдете уникални напитки, произведени в приятно място, пълни със свободното време и в близост до една enoturística област инфраструктура, "пълно Maurenio Stortti. "Ние искаме да предложим едно предприятие, което осигурява положителен опит любопитните и любителите на лозарството, даде тласък на туризма и вече изграден имидж на Serra Gaucha като най-голямата и най-важна винарски район на Бразилия", добавя той.

Лозарство, винен туризъм и качество на живот

Диференциални Тероарът Лозя Exclusive The несъмнено ще бъде производството на пенливи качество, с личността на всеки собственик. Проектът има лозя в близост до апартамента ти. Собствениците на поземлените имоти не само да си купят имот, но ще влязат едно уникално преживяване. Може съзерцавам лозята и целия процес на винопроизводството от засаждане. Всеки собственик има право на около 600 бутилки пенливо вино годишно, със своя собствена индивидуалност. Това е така, защото продуктът ще бъде направена винопроизводство Winery в Geisse, която е осигуряване на техническа помощ по време на проекта, но окончателното процесът ще бъде отговорност на всеки собственик.

"Ние сме от водещите експерти в Латинска Америка в традиционния метод на производство на пенливо. Ние ще даде уникалната Тероар ​​Лозя техническа подкрепа, кредитирането нашия опит, за да наблюдава пенливите вина, произведени на място ", казва Марио Geisse, изпълнителен директор на Винпром. Процесът ще има следната последователност: След винификация, продуктът ще се върна в къщата, вече бутилирано, където всеки собственик ще има своя собствена виден мазе. Тук настъпи процес на вторична ферментация, охрана, стареене, riddling и degorgement. Т.е., винификацията (подготовка на база вино) се появява в помещенията на избата и Geisse стареене и етикетирането, и в крайна сметка, крайният процес в мазето на етажната собственост, в съответствие с времето за охрана, посочено от всеки собственик.

Според винопроизводителя, пенливото всеки собственик ще бъде уникален, защото всеки собственик ще има своето собствено решение на процесите на стареене (1, 2, 3 години ...), и дозиране на експедиционен ликьор, предоставяйки уникална функция и собствена марка всеки продукт. Т.е., уникален проект, изработени по поръчка на собствениците да споделят с близки и приятели пенливи привилегировани да бъдат произведени. Според поддръжниците на проекта, въпреки че гроздето идват от една и съща почва, личността на виното ще бъде обвързано с всеки собственик, и това е поразителен.

В допълнение, наемателите, еднозначно, могат да посещават курс в Geisse Winery и да се научат да изготвят пенливо. Курсове те ще знаят процеса във всичките му етапи. "Голямото предимство на проекта ще се съветва Family Geisse да извърши концептуално предложение дизайн. По този начин, опит в сегмента на вино ще бъде включено в структурата на етажната собственост и са на разположение на акционерите ", казва Maurenio Stortti, директор на M.Stortti.

На тези, които участват в проекта:

Winery Geisse

The Geisse Винарната се намира в Рио Гранде до Сул, в района на Pinto Bandeira, в Serra Gaucha. Неговата пенливо е считана през последните години от големите критици на днешния ден, като най-доброто от Южна Америка. Приема традиционния метод на производство, по-сложни и възможност за производство на пенливо най-високо качество, винаги с помощта Pinotnoir и Шардоне грозде. Спечели награди в международни конкурси, включително и някои направени във Франция, родното място на шампанско.

Един известен английски критик, Jancis Робинсън, избран Cave Geisse Brut пенливо като единствения свят в неговия списък на 15 вина, препоръчани в изданието на Wine бъдещето, Хонг Конг 2011 г., което поставя името на бразилското производство къща във височините.

Mario Geisse

Mario Geisse, главен изпълнителен директор на Geisse Winery, винар и чилийски агроном, дойде в Бразилия през 1976 г. нает да режисира дъщерното дружество на Moët & Chandon. Кариерата му започва през 1971 г., когато той е бил винопроизводителя от различни винарни в Чили. През 1979 г. той основава винарната Geisse тогава, в района на Pinto Bandeira, в Рио Гранде до Сул, който започва производство на пенливи вина от традиционния метод, сега национално и международно признание. Получени през 1990 г. Народното Merit Award за Вино от Чили и през 2010 г. е награден от Асоциацията на журналистите в Чили като винар на годината. Mario Geisse също действа като съветник в изби в Чили, Аржентина и Уругвай, и в момента е технически директор в Viña Casa Silva в Чили. Той е признат за един от най-добрите винопроизводители в света, защото от тяхната работа и бе отличена с наградата Vitis 2013 г. бразилската асоциация на винарство (ABE) за траекторията му и приноса му за развитието на лозарството в Бразилия.

Studio & Bormida Yanzón

Студиото Bormida & Yanzón, базирана в Мендоса, Аржентина, специализирана в архитектурни проекти за винарни от 1988 г. насам са широко разпространени произведения и наградени в международен план, като O. Fournier Winery Selentein и Norton, които включват част от архитектурата и озеленяването . Студиото е водена от Mario Yanzón, партньор и професор по Пейзаж в университета в Мендоса, и архитект и почетен професор по История на архитектурата и урбанизъм в университета в Мендоса, Елиана Bormida. Произведенията на професионалната заминават от интегративен концепция между архитектура и контекста, в който са разпределени винарни, запазване на идентичността на регионите, без да дава модерността.

Developments Lex Real Estate

Базирана в Bento Gonçalves, на LEX недвижими имоти Ventures е проектиране и разгръщане на подразделения и етажната собственост в Serra Gaucha и други общини от 1980 г. насам са около десет хиляди земя доставени от компанията, сега е един от най-признатите urbanizadoras на Рио Гранде до Сул.

M.Stortti Business Consulting Group

Мултидисциплинарен корпоративни адвокати, архитекти, изследователи и икономисти. За компанията, тя ще бъде представянето на архитектурен дизайн, търговски и правни консултации, финансово структуриране и финансиране на модела на предприятието. The M.Stortti имат в тяхната учебна програма проекти като хотели по летищата (Santos Dumont- RJ, границите - MG и Витория ES), по плана на Корковадо Train бизнеса в Рио де Жанейро, Expointer (Международна изложба за животни, машини, Реализира и селскостопански продукти) и Pier Maua, кея на Порто Алегре, както в Рио Гранде до Сул, между другото.