Πρόεδρος παρέστη στα επίσημα εγκαίνια του μεγαλύτερου κόμματος μπλοκ του Νότου

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο κράτος για την επίσημη έναρξη του Φεστιβάλ Caxias do Sul Uva, πρόεδρος Ντίλμα Ρούσεφ ήταν έκπληξη με ένα ιδιαίτερο δώρο. Ντίλμα έλαβε από τα χέρια του ο διευθύνων σύμβουλος του Οινοποιείου Perini, Perini Benildo, ετικέτες Premium παράγεται από την εταιρεία. Σε ένα ξύλινο κουτί, παραδόθηκε το πολύ καλύτερο.

Ένα αποκορύφωμα ήταν το κρασί εικονίδιο Perini Qu4tro - Vintage 2009 ετικέτα που κέρδισε το Top Ten της Expovinis το 2013, οι περισσότεροι Έκθεση Οίνου στη Λατινική Αμερική. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που η εταιρεία είχε μια ετικέτα που ονομάζεται ανάμεσα στα 10 καλύτερα κρασιά του Expovinis, το πιο διάσημο βραβείο στα κρασιά της Βραζιλίας. Επίσης Casa Perini αφρώδη Μουσκάτ παραδόθηκαν, Ακουαρέλα, καθώς και κλάσμα κρασί Ενιαία Merlot.

Σχετικά με Perini

Βρίσκεται στην κοιλάδα Τρεντίνο στην Farroupilha, στη Μινεσότα, η Perini μετρά 5.000 πελάτες στη Βραζιλία για περισσότερα από 90 είδη των προϊόντων που παράγονται από σταφύλια. Κύριες αγορές της βρίσκονται Rio Grande do Sul, Γκοϊάς, Σάο Πάολο, Santa Catarina και το Ρίο ντε Τζανέιρο. Πρόσφατα, το οινοποιείο έλαβε το τρόπαιο Ανοιχτήρι στην κατηγορία των Μεγάλων Επιχειρήσεων, το πρώτο βραβείο που απονέμεται από το Ινστιτούτο Βραζιλίας Οίνου (Ibravin). Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το οινοποιείο μπορούν να βρεθούν στην ιστοσελίδα