Σε μια άλλη επίσκεψη στο Serra Gaucha, συμμετείχε, στις 8 Φεβρουαρίου, το τέταρτο Συμβολική συγκομιδή στο Παγκόσμιο Αμπελώνα. Η εκδήλωση παρέστησαν 40 άτομα, μεταξύ των οποίων καλλιτέχνες, ανθρώπους των επιχειρήσεων, κυβερνητικούς αξιωματούχους και δημοσιογράφους στο Οικομουσείο του κρασιού Dal Pizzol Πολιτισμού, το οποίο περιλαμβάνει το ιστορικό Καντίνες διαδρομή, σε Bento Gonçalves (RS). Αν μπορούσα να συνοψίσω αυτή τη μέρα με μια έκφραση θα ήταν "πέρα από το κύπελλο."

Luis Fernando Veríssimo διακρίνονται παρουσία παρακολούθησαν την εκδήλωση με τη σύζυγό του, Λουκία Έλενα Massa. Για τη συγκομιδή μια δέσμη των σταφυλιών Σιράζ, Ιράν, ο συγγραφέας είπε να ζήσουν αυτή την εμπειρία ήταν κάτι πολύ σημαντικό.

Σύμφωνα με λαμπρό ήλιο, σε 38, έχω συμμετάσχει σε δραστηριότητες, οι οποίες πέρα ​​από τη συγκομιδή, μια επίσκεψη στην έκθεση Οικομουσείο, το άνοιγμα των εξωτερική οθόνη, στην οθόνη του Fanfare Βερσαλλιέρων Faria Lemos, η παράσταση των 35 σταφύλια που έχουν τρυγηθεί και παρουσίαση και να δοκιμάσετε το Vinum Mundi 2013, από 100 ποικιλίες σταφυλιών στον κόσμο αμπελώνα.

Πολιτισμός Οίνος Οικομουσείο εγκρίθηκε από τον Πρόεδρο του Ινστιτούτου R. Dal Pizzol, Rinaldo Dal Pizzol, η ομάδα μας μπορεί να κατανοήσει την εξέλιξη του κρασιού στον εκθεσιακό χώρο μουσείο, όπου υπάρχει μια συλλογή με περισσότερα από 330 κομμάτια, και 235 από αυτούς αντίγραφα των κρασιών , μοναδικές μπουκάλια κουλτούρα του κρασιού και ιστορικά αντικείμενα.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Rouanet νόμο για να ενθαρρύνει τον πολιτισμό. Συγκομιδή Με την ευκαιρία αυτή, κάθε επισκέπτης φορούσε ποδιά και να τεθούν σε ψάθινο καπέλο και το ψαλίδι συγκομιδή ιδιοκτησίας, μπορούν να ζήσουν την εμπειρία της συγκομιδής ένα μάτσο ένα είδος σταφυλιού.

Ήταν μια πραγματική ξενάγηση του κόσμου του κρασιού μέσα από το Παγκόσμιο Αμπελώνα, το οποίο συγκεντρώνει 401 ποικιλίες 30 χώρες και στις πέντε ηπείρους, με 164 σε πλήρη παραγωγή, 131 από την πρώτη συγκομιδή το 2015 και 106 το 2016 την παραγωγή (αυτά caucasica προέλευσης). Παγκόσμιο Αμπελώνα Collection είναι η τρίτη μεγαλύτερη ιδιωτική συλλογή των σταφυλιών πλανήτη. Σε δύο σεζόν, όταν όλες οι ποικιλίες που παράγουν, το έργο θα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ιδιωτική συλλογή στον κόσμο. "Ο Κόσμος του Αμπελώνα είναι ένα σύμβολο και ένα μήνυμα της ανθρώπινης αλληλεγγύης, που μόνο η κουλτούρα του κρασιού και φιλοσοφικές προεκτάσεις της είναι σε θέση να εκφράσουν. Η κουλτούρα του κρασιού δεν περιορίζεται σε αυτό που είναι μέσα στο κύπελλο, "δήλωσε ο Rinaldo Dal Pizzol.

Περιοδεύουσα έκθεση

Σταματήσαμε δίπλα στην υπαίθρια έκθεση, όπου θα μπορούσαμε να απολαύσετε το θέαμα που περιλαμβάνει το έργο Οικομουσείο κουλτούρα του κρασιού, που παρουσιάζονται με σύγχρονο τρόπο, επιτρέποντας μεγαλύτερη δημόσια αλληλεπίδραση με τη διατήρηση της μνήμης της μετανάστευσης και ποτό πολιτισμό. Η έκθεση, που ταξιδεύουν, θα πρέπει να είναι μέρος των εκδηλώσεων και επετείους, όπως η Γιορτή του Κρασιού.

Πήγαμε σε ένα τοπικό εστιατόριο, όπου μας υποδέχτηκαν με τυμπανοκρουσίες Βερσαλλιέρων Faria Lemos. Δημιουργήθηκε και συντηρείται από το Σύλλογο Faria Λαιμός Μονοπάτια, η φιλαρμονική έχει 35 μέλη, ηλικίας μεταξύ 11 και 78 χρόνων, οι περισσότεροι οινοποιοί campesinos και φοιτητές. Είναι ερασιτέχνες που αφιερώνονται με ενθουσιασμό και αγάπη για την τέχνη.

Το κύκλωμα έκλεισε με γεύμα με γευσιγνωσία οίνου και αφρώδους οίνου της Dal Pizzol. Ο πρωταγωνιστής του μενού ήταν το Vinum Mundi 2013 Gran συναρμολόγηση γίνεται με 100 ποικιλίες που καλλιεργούνται στον κόσμο Αμπελώνα.

Η ετικέτα κρασιού απεικονίζει Bento εργασίας gonçalvense του καλλιτέχνη AÍDO Dal Αλλά, εμπνευσμένο από τον τρύγο του 2013.

Πίνακες καλλιτέχνες Eliane Averbuck και η Σόνια Bervian Possamai θα εκτυπωθεί στην επόμενη συγκομιδή, οι Vinum Mundi 2014. Λέξεις οινοποιός Dal Pizzol, Dirceu Scotta "προετοιμάσει το Vinum Mundi είναι ίσως ένα από τα πιο απαιτητικά έργα του κρασιού οφείλεται στις μεταβλητές επέβαλε αυτό το είδος του κρασιού και αυτό το μεγάλο συνάθροιση ". Είναι μόλις 600 αριθμημένα μπουκάλια, τα οποία δεν είναι προς πώληση.

Υπηρεσία

Το Οικομουσείο και το Παγκόσμιο Αμπελώνα είναι ανοιχτή για τους επισκέπτες, με δωρεάν είσοδο, σε χιλιόμετρα 5.3 της RS 431, στα Faria Lemos, Bento Gonçalves. Ομαδικές επισκέψεις πρέπει να κάνετε κράτηση με την κλήση (54) 3449-2255. Αρθρογράφος ταξίδεψε στην πρόσκληση του οινοποιείου Dal Pizzol.