Vines Resort & Spa , uusi ylellinen boutique-lomakeskus Mendoza, ilmoittaa sen avajaisia. Sijaitsee että jalka Andeilla sijaitseva Valle de Uco - arvostetun viinialueella Argentiina -, Vines Resort & Spa on ihanteellinen kohde viinin ystäville ja seikkailijoita, ja tarjoaa erilaisia ​​kulinaarisia kehittämä ylistämä Argentiinan kokki Francis Mallmann. Nyt hyväksyä varauksia, Vines Resort & Spa kuuluu Leading Hotels of the World, suurin ylellisyyttä vieraanvaraisuus organisaatio maailmassa, ja on vain keinona Mendoza alueella olevan osa tämän kokoelman.


180 ° näkymät Andeilla, Vines Resort & Spa ympäröi 15 hehtaaria viinitarhoja. Jokainen oleskelu on huolellisesti suunniteltu ja valvoma "Gauchos" keinona, jotka toimivat henkilökohtaiset concierget, oppaita matkat ja enemmän. Tämä erikoinen kohde tarjoaa räätälöityjä kokemuksia ja epätavallinen seikkailuja, mukaan lukien ainutlaatuinen mahdollisuus oppia viinintuotannon tiimimme asiantuntijoiden ja tunnettu viinintekijä konsultti Santiago Achaval. Lisäksi yksityiset Viinitilat (Private Viinitilat) ja Vines tarjoaa harvinaisen mahdollisuuden viinin ystäville on omat viinitarha, 1-4 hehtaarin, ja tuottavat viinitiloilla.


Lomakeskuksen ravintolassa, Siete Fuegos Francis Mallmann näyttää kuuluisa Argentiinan naudanlihaa ja tarjoillaan paikallisia ruokia, jotka valmistetaan parannettu kokoelma ruoanlaitto tekniikoita liekki Mallmann. Vines Resort & Spa on myös uima-allas 100m² ääretöntä ja sen majat ja maaliskuussa avaa kuntokeskus uusinta teknologiaa. Erilaisia ​​ulkoilmaretkiä tarjotaan, kuten jooga, ratsastus, vaellus, pyöräily, ruoanlaitto luokkiin, viininmaistajaisia ​​ja koulutustoimintaa noin juomaa. Spa tarjoaa räätälöityjä moniaististen kokemuksia, mukaan lukien yksinomainen hajusteet kirjoittaja FUEGUIA 1833 Argentiinan hajuvettä laboratoriossa.

Suunnitellut kuuluisa Argentiinan arkkitehdit Bormida & Yanzón, lomakeskus on 22 tilavia huviloita (mökit), yksi ja kaksi makuuhuonetta, kolme eri kasveja, jotka vaihtelevat 300 820m². Huvilat ovat inspiroineet luonnon kauneutta maalaismainen Valle de Uco ja on suuri sisäinen ja ulkoinen tilat laaja näköala vuorille ja viinitarhoja jokaisessa vaiheessa.