El celler està dirigida pel seu titular Dr. Franz Werner Michel, qui és assistit per la seva esposa i la seva filla Catharina Mauritz. Els visitants són benvinguts - només amb cita prèvia - per degustar i comprar els vins.

Menció del món primer documentat del raïm Riesling - principal varietat de raïm blanc d'Alemanya - la data de 1435 en un lloc no gaire lluny de Hochheim. Els vins Riesling de Rheingau són la base de la zona de la Fama. Sòls i microclima Hochheim ofereixen les millors condicions de creixement de Riesling. Com a tal, el perfil de la propietat Domdechant Werner se centra clarament en aquest varietal, complementat amb una petita proporció de Spätburgunder (Pinot Noir) - una altra raïm que és tradicional a la regió. En total, però, els números Domdechant Werner arrels entre els majors productors d'alta qualitat Riesling al món.

La propietat conrea ca. 14 ha / 35 hectàrees de vinya, 98% de les quals estan plantades amb Riesling i el 2% Spätburgunder. Les vinyes es troben en vessants suaus, que donen al sud. Els sòls rics en minerals són majoritàriament de pedra calcària, amb una excel · lent capacitat de retenir l'aigua al subsòl. Per tant, les vinyes són capaços de mantenir-se saludable, fins i tot durant el temps calent i sec.

La propietat compta amb participacions en llocs de vinyes individuals Domdechaney, Kirchenstück, Hölle, Stein, i Stielweg Reichestal - Què complien amb els criteris per a la classificació de la categoria en el Rheingau.

Rheingau La classificació es basa en molts anys d'investigació científica duta a terme per l'Institut d'Investigació de Geisenheim. L'estudi va confirmar que la composició microclima i el sòl de 85% de les explotacions de la propietat és elegible per a l'estatus Erstes Gewächs, en comparació amb el 33% de la superfície total de vinyes de Rheingau.

Com els bons vins de degustació evolucionar, em donarà un sentit de coneixement i al mateix temps un plaer diferent. El celler recomana 5-10 anys cosum bé s'han pres mostres amb 10 i crec que va cap endavant almenys cinc anys.

Aquest vi alemany de la collita de 1999 es va presentar amb molta classe, ja veu l'ampolla no va arribar a jugar. Visual brillant groc daurat, amb precioses aromes de Riesling, molt denoten oli mineral, alguns de llevat en el cos i la boca molt present, amb tanins rodons i bona acidesa. Aquest amic blanc també va estar present Aldir Manoel.

Productor: Werner Domdechant
País: Alemanya
Regió: Rheingau
Collita: 1999
Raïm: 100% Riesling
Vinyes: Vinyes a terroir excepcional, amb un 85% de les parcel · les de Grand Cru. Verema manual amb ingressos limitats.
Vinificació: Tradicional, amb control de temperatura.
Maduració: Matura en bótes de roure tradicionals grans i
Alcohol: 12,5% vol.
ST (93)