Избата се ръководи от неговия собственик, д-р Франц Werner Michel, който е подпомаган от съпругата му и дъщеря му Катарина Mauritz. Посетителите са добре дошли - само с оглед - на вкус и покупка вина.

Първият документиран говорим за света на Ризлинг гроздова - Германия разнообразие от бяло грозде премиер - дата на 1435 на място, не далеч от Hochheim. Ризлинг вина от региона Rheingau са в основата на регион Fame. Hochheim почвата и микроклимата даде най-добри условия за отглеждане на Ризлинг. Като такъв, профилът на собственост на Domdechant Werner ясно се фокусира върху този сорт, допълнени от малка част от Spätburgunder (Pinot Noir) - друга грозде, което е традиционно за региона. Във всички, обаче, цифрите Domdechant Werner недвижими имоти сред най-големите производители на висококачествени Ризлинг в света.

Имотът отглежда приблизително Четиринадесетхектар / 35 акра лозя, 98% от които са засадени с ризлинг и 2% Spätburgunder. Лозята са разположени на нежна, склонове с южно изложение. Богати на минерали почви са предимно варовикови, с подземен капацитет отлично вода стопанство. Ето защо, лозята са в състояние да останат здрави, дори по време на горещо и сухо време.

Към имота има участия в отделни обекти лозе Domdechaney, Kirchenstück, Holle, Щайн, Stielweg и Reichestal - Какво спазени критериите за категорията, в района Rheingau.

Rheingau Класификацията се основава на много години на научно изследване, проведено от Института по Geisenheim Research. Проучването потвърждава, че микроклимат и почва състава на 85% от стопанствата имота са допустими за Erstes Gewächs статус, в сравнение с 33% от общата площ лозя на Rheingau.

Как добър вкус еволюира вина, дай ми чувство на знания и в същото време различно удоволствие. Винарната препоръчва 5-10 години cosumo и е взета проба с 10 и мисля, че отива най-малко от 5 години напред.

Този немски реколта вино през 1999 г. беше представена с много класа, вече виждаме бутилката не е дошъл да играе. Visual светло злато с прекрасни аромати на Ризлинг, много обозначаващи минерално масло, някои дрожди и устата винаги готова за тяло с добра киселинност и кръгли танини. Това бяло е и приятел на този Aldir Маноел.

Производител: Werner Domdechant
Страна: Германия
Регион: Rheingau
Сафра: 1999
Grape: 100% Ризлинг
Лозя: Лозя в изключителен тероар, с 85% от Grand Cru строителство. Ръчно прибиране на реколта с ограничен доход.
Винопроизводство: Traditional с контрол на температурата.
Отлежаване: матурите в традиционни и големи дъбови бъчви
Алкохол: 12,5% Vol.
ST (93)