Tekst oprindeligt udgivet i kolonnen leve det liv | Notebook Pleasure & Co | The Journal Gazette den 27/12/2013

Udarbejdet i forskellige regioner i verden, hvilket giver den sine egne kendetegn, mousserende blev et symbol på glæde i dagligdagen for dem, der værdsætter toast. I slutningen af ​​året parter og sommer boblerne bliver bindende.

Prosseco i (Italien), Cava (Spanien), Sekt (Tyskland) er forskellige navne givet til mousserende, alt efter hvilket land, men det var Champagne i Frankrig, der vandt berømmelse for at producere den bedste på planeten. Kan kun kaldes Champagne mousserende vin produceret i Champagne-regionen.

Heldigvis behøver vi ikke gå langt for at bevise gode etiketter. Brasilien betragtes som en af ​​de bedste producenter af mousserende vin. Der er store nationale mærker, i forskellige prisklasser. Spekulerer hvordan man kan vælge, hvad der passer dig?

Først tjekke etiketten forskellene mellem dem som mængden af ​​sukker (hvad der er tilbage efter gæringen + tilsætning af ekspeditionslikør). De ratings er som følger: Natur (nul restsukker +) Ekstra Brut (0 til 6 g / l sukker - tør nok), brut (højst 12 g / l sukker-tørret) og demi-sec ( 32-50 g / l sukker - sød) og sød (over 60,1 g / l).

Dernæst overveje produktionsprocessen. Mousserende med to fermenteringer, dannes, når bobler af kuldioxid, der er ansvarlige for uroen er de mest forbruges. Champanoise kan fremstilles ved den metode, hvor den anden fermentering udføres i flasken. Er typisk mere fyldig, kompleks. Den Charmat metode, hvor processen foregår i store rustfri Taques, er friskere med dufte af fritliggende frugter.

Endelig check druerne. Blanc de Blancs, 100% hvide druer, de fleste er lettere og elegant. Allerede Blancs de Noirs, røde druer, som regel Pinot Noir, er mere struktureret. Når der er ingen omtale på etiketten på vilkår, at en domstol vil som regel med to eller flere druer.

Nu placere din vin på den perfekte temperatur (5 til 8 C), løfte koppen og toast 2014 Hvad er det bedste år i dit liv!

Blanc de Blancs kerner Terranova - Brasilien - 21.00 - Carone

  • Blanc de Blancs betyder at omtale blev foretaget fra hvide druer. Dette mærke er ideel til at åbne en middag, lette retter baseret på fisk, skaldyr, og en række kanapeer.

Adolfo lærred Rosé - Brasilien - 39,00 - DOC Space

  • Udarbejdet af Charmat metoden, dvs når den anden gæring sker i store rustfri ståltanke, har smukke perlage, minde jordbær aroma og rød frugt. Cremet gane, med stor surhedsgrad og struktureret. Kombiner med monteret carpaccio og varierede pastinhas.

Montelvini Promosso Extra Dry - R $ 39,00 - Ville du Vin

  • Udarbejdet med druer Gelra, og er kendt i Brasilien som Prosecco, er produceret af Charmat metoden. Dette er et ekstra klassifikation tør, frisk frugtagtig og lidt sød. Vil kombinere pasta med skaldyr, risotto, grillet kød og endda skinke.

Chandon Riche Demi-Sec - R $ 57,90 - Extraplus

  • Trukket fra sorterne Riesling Italico, Chardonnay og Pinot Noir. Aromas minder om friske orange og tørrede frugter som rosiner, figner med antydninger af honning. Ganen viser god syre og en følelse af cremethed. Vil kombinere med tærter og kager, is, fromage og patéer, oste blåskimmel, fisk med rige smør saucer.

Brut Première Bulle Fushia # 1 til 68,00 - www.buywine.com.br

  • Produceret i Limoux, i den dunkle, som hævder opfindelsen af ​​Champagne typen vin, har kraftig aroma med frugt og bemærker også af honning og ristet. Fremragende første indtryk i munden. Koncentration af smag, krop. Cremet og forfriskende. Vil matche godt med japanske køkken, sushi og sashimi.

Freixenet Reserva Real - 139 £ - Ok varehus

  • Denne cava undergik en modificeret fremstillingsproces, der tilbyder unikke funktioner. Reserva Fast navn stammer fra det faktum, at det oprindeligt blev lavet til et besøg af den spanske kongefamilie i Freixenet cava. Rico struktureret og går godt med rejer og hummer, fisk, lyst kød og andre fine let krydrede retter.

Montaudon Champagne - 98 £ - www.wine.com.br

  • Klar og lys gylden gul, fine perlage, små og rigelig. Aroma af god offensiv med god kompleksitet, hvid, ristet frugt og en let mineralsk. Balanceret, frisk, meget velsmagende Lad mundfornemmelse. Går godt med grillet laks.

Champagne Gosset Brut Excellence - R $ 260,00 - Grand Cru

  • Udarbejdet af en af ​​de ældste og mest pålidelige huse i Champagne, har kraftig aroma, med noter af gæring, bageri. Ristet brød. I stærkt koncentreret med mineraler og citrus noter mund. Yderst elegant. Harmonerer med østers.