Om een ​​bende smokkelaars wijnen te ontmantelen, federale politie geleid tot een operatie in Joinville op de ochtend van donderdag (28). Ongeveer drieduizend flessen wijn werden in beslag genomen. De onderzoekers gingen de straat op om 14 huiszoeking en inbeslagneming warrants en dagvaardingen aan 14 andere onmiddellijke aanwezigheid voldoen aan de PF van de stad.

Volgens bepaald door de federale politie, een bedrijf in de Anita Garibaldi wijk verspreiden wijnen uit Argentinië, Chili, Uruguay en Europa. De buitenlandse oorsprong van wijnen werden onregelmatig geïmporteerd. Zij vervalst import postzegels. Ze werden op de markt gebracht zonder kwaliteitscontrole en met veel lagere prijzen dan de markt.

Volgens PF, onderzocht zou handelen clandestien sinds 2010. De kopers waren top restaurants, bistro's en consumenten van Balneario Camboriu, bij Kust, Joinville en andere steden van het Noorden.

Het duurde zes maanden van onderzoek dat begon door een anonieme tip. Een ondergrondse tank was busted donderdagochtend, maar de eigenaar gevlucht. Als de persdienst van PF in Santa Catarina, de woning is in de buurt Anita Garibaldi en wordt onderhouden door de verdachten.

Bron: Bol