For at demontere en bande smuglere vine, føderale politi udløste en operation i Joinville om morgenen torsdag (28). Om tre tusinde flasker vin blev beslaglagt. Forskerne gik på gaden for at møde ransagning og beslaglæggelse 14 warrants og stævninger til 14 andre umiddelbare fremmøde til PF i byen.

Ifølge bestemt af føderale politi, et selskab i Anita Garibaldi kvarteret distribuere vine fra Argentina, Chile, Uruguay og Europa. Den udenlandske oprindelse af vine blev importeret uregelmæssigt. De forfalskede frimærker indførsel. De blev markedsført uden kvalitetskontrol og med langt lavere priser end markedet.

Ifølge PF, undersøgte ville handle hemmeligt siden 2010. Køberne var førsterangs restauranter, bistroer og forbrugere af Balneario Camboriu, på Coastal, Joinville og andre byer i Nord.

Det tog seks måneder af undersøgelsen, der begyndte gennem et anonymt tip. En underjordisk tank, blev busted torsdag morgen, men ejeren flygtede. Da pressen kontor PF i Santa Catarina, ejendommen er i kvarteret Garibaldi Anita og vedligeholdes af de mistænkte.

Kilde: Globe