Η Esporão Reserve λευκό 2012 είναι άλλο ένα καλό κρασί που παράγεται από Esporão στο Alentejo, να επωφεληθούν από τη μεγάλη τιμή x τιμή. Φτιαγμένο από τις ποικιλίες σταφυλιών Antao Vaz, Arinto, Ντουλάπα και Semillon, που ωριμάζει σε νέα ανοξείδωτες δεξαμενές και βαρέλια γαλλικής και αμερικάνικης δρυός για 6 μήνες.

Ο χρόνος ήταν ασυνήθιστα ξηρό με μια μέση ετήσια βροχόπτωση και κάτω του μέσου όρου, καθυστερώντας την συγκομιδή σε δύο εβδομάδες, και οδηγούν σε χαμηλή παραγωγή, αλλά με μεγάλη ποιότητα και τη συγκέντρωση των σταφυλιών.

Το κύπελλο παρουσίασε μια οπτική άχυρο κίτρινο μύτη με καλή φρουτοσαλάτα, ανανά, μανταρίνι, ροδάκινο και μεταλλικά αφή. Ο ουρανίσκος είναι λίπος, στην οποία οι φρουτώδες και μεταλλικές νότες κυριαρχούν. Το ξύλο έρχεται σαν ένα πρόσθετο, το οποίο εμφανίζεται στη σωστή δόση, χωρίς να επισκιάζει τα φρούτα και άλλες γεύσεις. Νόστιμο, με καλή οξύτητα, διέταξε ένα ποτό μετά το άλλο. Ένα λευκό μακρύ, ισορροπημένο τελείωμα. Πηγαίνει πολύ καλά με ένα φιλέτο μπακαλιάρου. 14 αλκοόλης | Σημείωση: 92/100 | R $ 60,00

Η ετικέτα είναι ένα κομμάτι show. Κάθε χρόνο, οι προκλήσεις παρακινήσει έναν διαφορετικό καλλιτέχνη, σας προσκαλεί να δημιουργήσουν πρωτότυπα έργα για να τονίσει τις ετικέτες των κρασιών του «Private Selection» και αποθεματικό. Από την πρώτη συγκομιδή το 1985, μερικά από τα πιο σημαντικά Πορτογάλους καλλιτέχνες κλήθηκαν.

Κατά το έτος που η εταιρεία γιορτάζει 40 χρόνια, Esporão κάλεσε την φημισμένα πορτογαλικά σχεδιαστής μόδας Felipe Oliveira Μπατίστα. Οι ετικέτες που έχουν σχεδιαστεί από την creative director της Lacoste αποτέλεσμα του πάθους σχέση που έχει από καιρό διατηρηθεί με την πεδιάδα Alentejo και το Esporão. Οι τρεις ετικέτες που αναπτύχθηκαν (Esporão κράτηση λευκό και κόκκινο και λευκό Esporão ιδιωτικούς Επιλογής) εμπνεύστηκαν από τις αξίες της Spur και μερικές από τις αναφορές οπτικής επαφής για την περιουσία, όπως η δρυς φελλός και της δεξαμενής.