El Spur Blanc Reserva 2012 és un altre vi bella produïda per Esporão a Alentejo, beneficiat de relació preu qualitat excel · lent x. Extret de castes Antao Vaz, Arinto, Armari i Semillon, madurat en bótes d'acer inoxidable i noves de tines de roure francès i americà durant 6 mesos.

Era l'any inusualment sec amb una precipitació anual molt per sota de la mitjana, el que retarda la collita en dues setmanes, i va donar com a resultat un baix rendiment però amb raïm d'alta qualitat i concentració.

En un bol presentat un nas de color groc palla visual amb una amanida de bon fruit, pinya, mandarina, préssec i toc mineral. En boca és el greix, en què les notes fruiters i minerals predominen. La fusta ve com adjuvant, que apareix en la dosi correcta, sense ombra en el fruit i altres sabors. Saborós, amb gran acidesa, va ordenar una copa després d'una altra. Un final llarg blanc i equilibrada. Va molt bé amb un llom de bacallà. 14 Alcohol | Puntuació: 92/100 | R $ 60,00

L'etiqueta és un tros de la demostració. Cada any, els reptes Spur un artista diferent, que convida a crear obres originals per a il · lustrar les etiquetes dels seus vins 'Private Selection' i la Reserva. Des de la primera collita el 1985, alguns dels més importants artistes portuguesos van ser convidats.

En l'any la companyia celebra 40 anys, Spur va convidar a la dissenyadora de moda portuguesa reconeguda, Felipe Oliveira Batista. Les etiquetes dissenyades pel director creatiu de Lacoste resultat de la relació de la passió que manté llarg amb terreny pla i el Esporão. Les tres etiquetes que es van desenvolupar (Spur Blanc i estimular Negre Reserva i Blanc Private Selection) van ser inspirats pels valors de l'Esperó i alguns dels senyals visuals de la finca, com la surera i el dipòsit.